Önskerubrik - Favoritplagg


Jag är den personen som verkligen älskar leggings. Det är nästan det enda jag använder, för jag tycker de sitter bra, är snygga och jäkligt bekväma + att det går att matcha till lite av allt möjligt. Det är alltså ett basplagg! Jag älskar också olika tröjor som går lite längre ned, som man då kan ha till just leggings. Och som ni ser, så älskar jag ju också att markera midjan med ett skärp!

#1 - Anonym

Sv; Jag fixar mina bilder på denna sida: -> http://pixlr.com/o-matic/

#2 - Sema

Sv; Jag fixar mina bilder på denna sida: -> http://pixlr.com/o-matic/

#3 - Anonym

Sv: Hihihi nä ibland får man äta upp att man skaffat hund=DMen oftast är det mer för än nackdelar med husdjur<3 Nice! Jag föredrar jeansleggins. Ibland bär jag vanliga leggins med men mest på sommaren. Man får akta sig dock så man ej tappar kollen på sin vikt å kropp, då legginsen lätt har en retuscherande och förminskande effekt. Det är lättare att gå upp i vikt i dem utan att det syns å märks speciellt av sig själv=D Ha en toppen tisdag"! Kramar från mig å king<3<3

#4 - Areyanna

Vad knäppt att mitt alias å adress ej kom med i inlägget ovan`?=)

#5 - moufieeh

snygga!

sv; tack så mycket! :D
härligt, min dag var jättebra :) allt bra?
kram

#6 - Malin

åh jag tycker dina stilar är så himla snygga.. du får det liksom att passa med allt.. midjebälte + längre tröjor är en favorit här med även om jag inte har några.. jag kan knappt använda leggings längre då jag använde det då jag var "tjock"-are.. så nu tycker jag bara det ser hemskt ut på mig, iallafall dessa basleggings :/ älskar jeans just nu :D

#7 - moufieeh

sv; tack så mycket! :)
härligt att det är bra med dig, tack!
idag har jag bara varit hemma, själv? :)
kram

#8 - Malin

jo det är jätte snyggt! tyvärr är de dyra, eller så hittar man ett par som sitter dåligt i antingen midja eller låren :/ hahhaa! jaa man blir oerhört peppad, menar att det alltid går att förändras :)

#9 - Jessica Högberg

Kul ide!! Du har mycket härliga varma tröjor som är lite längre... skärp är mycket snyggt, men jag har inte kommit så långt ännu;)

#10 - ellie

Jag använder också leggings typ hela tiden, så mycket skönare än jeans. Men ibland använder jag jeans

#11 - Anonym

typisk småstadslook, väldigt "bonnig"

Svar: Varför skriva anonymt när du har en blogg och kommenterar med den annars ibland? :P Du fick ditt svar förra gången du skrev om att jag har en småstadslook och det beror ju som sagt på att jag bor i en håla! :)
Evah Åberg