Saker jag stör mig på....
 När människor står och grejar med plånboken efter de har betalat. - Jag tycker att man kan flytta sig, så den bakom kan betala.
 För trånga provrum. - Åh jag hatar verkligen trånga provrum. Man ska väl kunna prova kläder och inte behöva trängas med väggarna?

Haha kom inte på mer. :P Egentligen finns det säkert tusen saker...
Vad stör du dig på när du shoppar?

#1 - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Håller med dig i de där punkterna!

sv: Ja det är göör skönt at jag inte får negativa ord i mina kommentarer. Jag hade nog haft svårt att ta det bra då. Vad har de skrivit för negativt till dig?

#2 - kaffehörnan

Just den biten kan dom kolla på sen
Kan rota hur mkt i börsen när dom är hemma

Jag ser de som en bilkö. Kör på grönt och kom undan fort, annars blir de kö

#3 - Malin

tack :) jag håller med dig om den första raden ^^ provrummen är inte sådan fara men när folk står mitt i och inte flyttar sig blir man galen på. eller när de går mot en och vägrar veja så man kommer förbi -.-

#4 - Jessica Högberg

Folk som inte är "färdiga" när det ska betalas... leta efter plånbok... kort... kod... VA FAN!! =))

#5 - Marie

Grymt störande när folk bara stannar mitt i gången utan att uppmärksamma andra människor som står bakom och försöker ta sig förbi! Åh vad jag stör mig när folk gör så. Stör mig också på trånga affärer, ibland måste man ju gå omvägar för att komma till tröjan man gillar, för att det är så trångt. Tänker främst på folk med barnvagn, rullstol & rullator. Hur kommer de emellan? De kan ju inte titta på vad de vill för det är för trångt i gångarna.
Haha oj vad hatiskt det blev, men sånt stör mig ;)
Ha en riktigt bra helg nu Evah! Kram / Marie

#6 - s.j.

Hahaa, lite får jag väl skratta om de du tycker, jag tar de bara lugnt när jag handlar, och vem vet, jag kanske gör dig galen då.... men på fel sätt? ;)

Svar: Jag tycker man kan ta det lugnt när man handlar. Men man kan ju göra plats åt den bakom så den kan betala också.
Evah Åberg