Filmtipset
INFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN NYHETER24!
Dagens bloggvinnare + ny omgång.


Denna tjejen har en ursöt blogg där hon skriver om mycket roliga saker. :) Brukar kolla in hennes blogg ofta. Besök söta Benedits blogg HÄÄÄR


AVLSUTAS PÅ SÖNDAG DEN 4/11!
Lyssna på DIN kropp!
Det många gör fel på är att de jämför sig med andra, särskilt när det gäller utseende. Säg att du är 163 cm lång och väger 65 kg. Du jämför dig med någon som är exakt lika lång som dig och väger lika mycket, men personen ser ändå smalare ut än dig i dina ögon. Vet du varför? - Jo för att vi är olika byggda i skelettet! Man kan rada upp 10 människor som väger 65 kg och är 163 långa, men de ser ändå inte likadana ut. Kroppsfettet sätter sig på olika ställen på olika människor. Vissa har kraftig benstomme, vissa har större mage eller större lår osv. 

Därför ska vi aldrig jämföra oss, för vi ÄR olika! Vi har olika gener och utifrån våra gener och våra egna kroppar får vi arbeta. Du är inte fel bara för att du inte ser ut som Elsa som väger lika mycket och är lika lång som dig. Kom också ihåg att vågen inte är allt. Använd vågen med sunt förnuft, siffrorna är inte hela världen. Lyssna på DIN EGEN kropp, den vet bäst!