Att tänka för mycket
Jag är en människa som tänker väldigt mycket, kanske till och med fööör mycket. Jag har fått funderingar om jag ibland sätter käppar i hjulet för mig själv, för att jag tänker så mycket. Jag har läst att om man tänker för mycket så kan man presetera sämre, för att man tappar inspirationen. Jag undrar om det kan stämma faktiskt. Men hur gör man för att tänka mindre? Det är en svår sak faktiskt och jag är van att tänka mycket, så jag känner mig nästan tom om jag inte tänker... Det kan vara svårt att hitta gränsen mellan att tänka, men inte övertänka.

Vad tror ni, kan man sätta käppar i hjulet om man tänker för mycket? Brukar ni tänka mycket?

#1 - Malin

Jag är också mycket av en tänkare och ibland sätter det faktiskt stopp för en.. jag tänker på exakt allt och det skapar en viss oro men man får lära sig att placera tankarna :D

#2 - Malin

Gillar bilden också :)

#3 - Jessica Högberg

Ha ha, hoppas du fick betalt per gång du skrev "tänk" i någon form...
Tänka för mycket tror jag inte man kan men går det över i grubbleri kan det vara värre... vart går gränsen?? Svåra frågor;)

#4 - Moana!

åh så vacker du är eva! :)<3

#5 - Anonym


Enormt snygg porträttbild och väldigt professionell.
Skärpan precis där den skall vara på en porträttbild, i ögonen.

Btw, så väldigt läckra dom där två tattossen som du har precis som piercingen (det kallas väl inte angelbites med en piercing utan då skall det väl vara två).

Umgås själv så gammal jag är (s) i hårdrock-kretsar där en hel del av tjejerna/kvinnorna har både tattos samt piercingar.

Bästaste hälsningar,
baaartil