Boosta varandra!
Att ge en komplimang till någon är både roligt och härligt. Jag älskar att ge komplimanger, berätta om vad fina människor är, vad fint de ritar, vad snygga kläder de har eller vad det nu kan vara. Det är kul att vara snäll och göra någon glad. Tänk på hur du regagerar när du får en komplimang, visst mår man bättre? - Tänk då också på att ge det till andra. Tycker du att någon ritar fint, tveka inte att berätta det! + att när man ger något så får man oftast något tillbaka. Jag ger dig en komplimang, du ger mig en och alla blir vi glada. :) Boosta varandra mer!

#1 - Anna T - Nörd & Filmskapare

Åååh jaa en fin och sann komplimang ger så mycket, hur liten eller vad det än är ^^! Fler sånna till världen!

sv: Visst är den :D? Fantastisk film.
Jag ska kika runt på kortfilmsfestival hela veckan

#2 - Malin

komplimanger är alltid roligt.. dock är vi tjejer dåliga på att ge andra tjejer komplimanger. jag är själv ganska svartsjuk av mig (inget man är stolt över) men ger gärna komplimanger! snygga träningskläder, tjejerna på gymmet som har stora muskler men det kan vara för vad som helst. Jag gör gärna goda gärningar för andra. håller upp dörren, stannar för att släppa över folk fast jag inte behöver osv lite sådant :)

#3 - Minnesblogg till Michael Jackson

Svar: Okej :)

#4 - Ann

väldigt fin bild. :)

#5 - janina

du sminkar dej så sjukt bra! :)

#6 - Sandra

Så sant :) Har själv börjat tänkt på det och blivit bättre på att berätta för folk när de gjort någonting bra eller om de är extra fina. Är så härligt att se leendet man får tillbaka :)