Jag har ju faktiskt....
Något vi människor i allmänhet måste bli bättre på är att se vad vi har, att uppskatta det vi har.
Jag kan också göra misstag på denna punkten. Istället för att exempelvis bara se att läsarantalet har sjunkit, så ska man inse att det faktiskt finns människor som LÄSER överhuvudtaget. Då kan man till och med komma längre, tror jag. Jag kan gräma mig över att jag får mindre läsare, men varför egentligen? Jag har ju läsare, den står ju inte på noll.

Tänk på att du har en fungerande och fin kropp, som är frisk och kan ta dig dit du vill, istället för att tänka att du har för stor mage, för små bröst eller för stora armar. Du kunde haft en "trasig" kropp och inte kunnat levt ett "vanligt" liv, tänk på det! Vad gör egentligen lite fett på kroppen, när du kunde varit utan delar av din kropp?

Jag har självklart mål och försöker bli ännu bättre, men både du och jag måste bli bättre på att se vad vi har. Ska vi tumma på det? 

#1 - Sandra

Så sant :) man ska inte bry sig om siffran på läsarna, som du säger.. Kul att folk ens vill gå in och läsa :D

#2 - Anonym

jääävlar vad du borde börja ta det lugnare med all sås och fika som du vräker i dig..... du är väldigt stor för din längd

Svar: Jaså, tycker du det? :) Om jag är för stor för min längd, så är det ju konstigt att mitt BMI visar 23,6 kg, som är normalvikt och övervikt är ett BMI på 25. :) Jag är ca 154 och väger 55/56 kg, så det är perfekt. :D
Evah Åberg

#3 - Sema

Fan vad fina leggins ju! Vartifrån? :)

#4 - baaartil

Du "ANONYM", varför vågar du inte visa vem du är när du på det här sättet kritiserar andra människor

Du tillhör väl den skraran som inte har något annat bättre för sig än att vara ute på nätet och "tracka" andra människor.

Btw så är ju Evah SkitFin och hur läcker som helst!

Hälsningar,
Bertil