Jag väljer läsk!
Som många av er vet så är jag nykterist, samt att jag inte använder tobak eller andra droger heller. Detta är något jag är väldigt stolt över, då de flesta idag dricker någonting eller använder tobak. 

När jag var i Göteborg i helgen så var det folk runt om mig som drack och jag tycker verkligen det luktar så illa. När vi satt inne på teatern där Stefan och Krister spelade så hade folk med sig vinglasen in och jag tycker verkligen det stinker om jag ska vara ärlig. Alkohol varken luktar eller smakar gott. Det kändes egentligen så konstigt när vi satt på den fina restaurangen där alla andra vuxna tog öl och vin och där sitter jag och min fästman med två colaglas. Men jag kände mig stolt också, över att visa att jag är 21 år, men jag tar cola istället för alkohol, det känns bra att visa.

Jag hoppas att jag kan inspirera fler människor till att avstå alkohol, i alla fall tills de är vuxna. 
 
#1 - Malin

det är riktigt bra gjort! dricker inte så mycket alkohol heller då jag tycker man kan ha minst lika roligt utan :) dock är jag ingen läsk-människa heller. vatten & funlight går ner i min mage oftast :D

#2 - Elle

Jag är precis som dig, jag dricker inget alls och jag röker och snusar inte heller :)
Skulle vara roligt om vi kunde prata mer någon gång.

#3 - Anonym

men vad spelar det för roll om andra dricker alkohol. Ingen bryr sig om vad den andra har i glaset. Drick vad fan du vill, det är ditt liv. Nu ska jag gå och ta en stor stark, Skål!

Svar: Ja, jag dricker ju vad jag vill och det var det jag skrev. :) Skål på dig!
Evah Åberg

#4 - Ebba Mjärling!

Min låtsas mamma varken dricker eller använder tobak eller något konstigt! :) och det är jag glad över! :)

#5 - Anonym

Dom enda gångerna jag tar alcohol är när halsont kommer på besök :)
Whiskey är det bästa för halsont ^^ och blåsor på tungan :D

Svar: Hehe okej. :) Jo jag har hört att det ska hjälpa. :)
Evah Åberg