Julen när man var liten
Har ni tänkt på vad allting var speciellt när man var liten? Jag älskar fortfarande julen, men inte på samma sätt som när jag var liten. Då var allting speciellt. Tänk när man såg reklamerna på tv:n för alla leksaker vid jultid och man bara längtade. Man skrev önskelistor. 

Varje första december sätter vi upp en liten tomte i en blomma. Denna skulle kolla så jag åt min mat rätt, så att jag kunde få mina julklappar. Jag brukade stå och be till denna tomten att jag skulle få det jag ville ha och det fick jag varje jul. Jag grät nästan varje jul för att jag var så glad för att få det jag ville ha, det var en mysig stämning, där allt bara gick ut på leksaker, godis och tv-tittande. 

Idag går julen mer ut på att äta gott och bara ha bra sällskap. Idag spelar inte julklapparna så stor roll. Det är mysigt ändå. Men känslan man hade när mamma bakade och julstädade, när man visste att i alla paketen fanns det något man önskade sig, den känslan var speciell.



En bild från när jag var ca 9-10 år.
#1 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag blir alltid som ett litet barn på julafton. Älskar hela dagen, så himla härlig. Älskar att få vara tillsammans med de jag älskar mest, äta god mat, och allt allt allt. Jag bara älskar det!

#2 - Amandah.

Jag känner igen det där med att man längtade till julen som liten. Tyvärr så är jag inte alls lika glad över att det blir jul längre, men lite mysigt är det ändå ! :)