Kämpa för det du vill ha!
Man kan önska och drömma, det är viktigt. Men man måste också försöka uppfylla sina drömmar. Det räcker inte med att sitta hemma och önska och drömma, man måste också försöka för att lyckas. För hur ska man lyckas om man inte försöker med någonting? Vill du bli sångerska, lägg upp klipp på youtube, sök till x-factor osv. Du måste jobba för det du vill ha och ge inte upp!

#1 - J U L I A - fotoblogg

Var gärna med & tävla om att bli veckans blogg på min blogg! :) http://jtphoto.blo.gg/2012/october/veckans-blogg-tavling.html#comment Kram!

#2 - Elin

Sv: Förlåt för sent svar... okej, jo min dag har varit bra :) Allt bra med dej? :)

#3 - moufieeh

sv; åh kul, välkommen till sveriges bästa stad ;D
jag ska inte göra nåt särskilt :) allt bra?
kram

#4 - Matilda

Vill åter igen ge ros till din blogg! Min kompis var lite deppig och jag tipsade genast om din blogg. Hon tackade mig sedan och sade att den var väldigt bra och uppmuntrande. Tror att hon kände sig lite bättre sedan. Keep up the good work! (:

Svar: Vad glad jag blir att den kan ge lite hjälp på vägen! :) Tack för att du tipsar om min blogg. Ha en bra helg. Kramar. <3
Evah Åberg

#5 - Anna

Ett inspirerande inlägg måste jag säga. :) Svar: Ja, det var tråkigt men det kan inte gå bra jämt heller. Hoppas jag gör bättre ifrån mig på söndag på tävlingen. :)

#6 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Håller verkligen med dig, det gäller att aldrig ge upp :D