Misslyckas eller mindre bra?
Kan man egentligen misslyckas med någonting? Jag tänker på detta med att man kan göra bra ifrån sig och man kan göra mindre bra ifrån sig, men kan man misslyckas? Om jag får IG på ett prov, har jag då misslyckats eller bara gjort mindre bra ifrån mig? Att tänka att man misslyckas kanske är en mer negativ engergi, medan att man gjorde mindre bra ifrån sig kanske peppar en lite mer och om man gör mindre bra ifrån sig, så har man ändå blivit en erfarenhet rikare och vet bättre hur man ska göra till nästa gång.

Vad är dina tankar om detta? Tycker du att man kan misslyckas, eller gör man bara mindre bra ifrån sig ibland? Dela gärna med er av era tankar. :)



En gammal bild från 2009.
#1 - Anonym

Jag skulle säga att JA man kan misslyckas

#2 - ANGELICA.BLOGG.SE

du är länkad på min blogg ;) lite smygreklam åt dig, hehe

#3 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag väljer att tänka på det som en lärdom istället för ett misslyckande.

#4 - tatjana

tack så mycket! :D
jag gillar din blogg!

#5 - ANGELICA.BLOGG.SE

jag tycker aldrig att man misslyckas, för man lär sig oftast av sina "misstag", alltså har sina "misstag" fört med sig något gott, hehe förstår du vad jag menar? ;)

#6 - marika

fyyyyyyyyy jävlar vilken snygg design kvinna! :D och bra blogg såklart men de visste du redan ;-)

Svar: Eller hur är den snygg. :D Så himla glad att Angelica gjorde den. :D Aw tack så mycket. :) <3
Evah Åberg

#7 - Stefan

För att använda ditt exempel så ja, ett IG är ett misslyckande och inget annat. Du har ju inte klarat kursen helt enkelt, medans ett G är "mindre bra" mätt mot VG och MVG exempelvis.

Svar: Jag har aldrig varit med om att få IG på ett prov orsakar att man inte klarar kursen. Får man IG på ett prov så får man ju oftast göra om det. Jag anser att IG inte är ett misslyckande, utan bara mindre bra presterat, då man kan vara ett poäng från godkänt när man får IG. G för mig är väldigt bra och även VG och MVG. :)
Evah Åberg

#8 - Erika

Åh vilken mysig blogg :D

#9 - LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

Jag anser att man kan misslyckas, och man kan göra mindre bra ifrån sig. Du kommer aldrig komma högt om du aldrig misslyckas. Man lär sig av sina misslyckanden. Ett misslyckande anser jag är någonting man inte klarar av helt enkelt och "mindre bra" är när man vet att man kan prestera bättre, men gjorde det inte denna gång. :)

#10 - Linda

Du har en väldigt bra inställning. :)

#11 - Ida J

Innerst inne, för mig själv, tycker jag att jag har misslyckats storts.
Sen när jag pratar med andra, försöker jag vara positiv och säga saker som "jag gjorde mitt bästa"
:)

#12 - Moana!

Fin du är eva.
Jag tkr de är rätt stor press i skolan just nu och känner att jag inte är tillräckligt bra i alla ämnen bara för de flesta andra har väldigt lätt för sig att lära sig saker fortare medans jag är sån som måste verkligen plugga in det i hjärnan osv.
De har fått mig till sämre självförtroende och att jag inte känner mig tillräckligt bra.
Kram<3