Uppmärksamhet eller inte
När jag var mindre var jag den som hatade uppmärksamhet. Jag gillade att få den av min familj, men i skolan och så var jag väldigt tyst och lugn. Mina lärare ville få mig att väsnas lite och de berömde mig om jag stökade lite på lektionen, för att se att jag verkligen tog plats. De blev jätteglada om jag verkligen tog plats, vilket jag inte gjorde så ofta. Det är nu på senare år som jag verkligen gillar uppmärksameheten och det beror nog på att jag är mer säker i mig själv idag, jag jämför inte mig själv med andra på samma sätt idag.  Det är konstigt det där vad tiderna kan ändras. Visst, jag är fortfarande ganska lugn, men jag kan fjanta mig och ta plats på ett helt annat sätt idag. 

Hur var du när du var liten? Var du den som alltid syndes eller var du mer i bakgrunden? :)

#1 - Aili

Jag är väl fortfarade liten, MEN när jag var sådaär 6 -10 år så fick jag ALL uppmärksamhet där hemma och nästan ingen alls i skolan.... Ungefär samma som dig! Bra skrivet iaf! :)

#2 - Sandra

Jag är tvärtom, när jag gick i skolan var jag den som hördes & syndes mest. Nästan lite för mycket. Nu är jag mer i bakgrunden, tror jag.. Men så mådde jag mycket bättre förr också :)

#3 - kaffehörnan

Jag vr väl elevens fröken. Tyst och söt. Mycket blyg
Jag har väl tagit ikapp det med råge nu
Nu gillar jag synas

#4 - Eriiza

Awesome mössa, höll på att köpa en liknande, fast med
leopardmönster! =D
Eller hur, länge velat ha sådana kängor med klack,
men de är så dyra.. =/

#5 - Sema

Jag var den typen som aldrig pratade eller gjorde något utan att bli tillsagt. Mina lärare brukade klaga till min mamma om att jag sträcker aldrig upp armen, när läraren frågar något fastän jag vet svaret. Det brukade se hur duktig jag var när det var läxförhör eller prov. Den tiden brukade andra i skolan mobba mig och jag var rädd att säga fel och att det skulle reta mig. :)

#7 - Areyanna

Hej! Cool mössa=) Jag minns inte så mkt av när jag var liten men jag vet att jag tog mindre plats när jag blev äldre, men efter ett tag började jag ta mer plats och ta för mig mera, =)

#8 - Emmy

sv;
Jag var nog lite som du. Var mest i bakgrunden förr, visst var jag en glad flicka och inte direkt blyg, men jag höll mig inte så mycket i centrum. Nu är jag mer utåtriktad och som du, säker i mig själv :D

#9 - Celine Jaarnek - Hobbyfotograf

Jag ville alltid ha uppmärksamhet när jag var liten! Har en video av "luciatåget"(var egentligen bara julsånger framför föräldrarna, inga luciakläder) på dagis där jag egentligen inte skulle vara med, men det slutade med att jag gick upp på "scenen", ställde mig framför allihopa och dansade till musiken då jag inte kunde texten till sången :P

#10 - jkkoski

Jag syndes nog mest, jag var den bråkiga typen när jag va liten, skulle alltid gå på dom större och slåss med dom, haha :D va en liten bråkstake när jag va liten ;) upp till jag var 12 år och börja på en annan skola. men det var för att jag blev mobbad och jag tyckte inte om det så jag slog dom när dom sa något elakt till mej. Så blev en del samtal med rektorn. :)