Dagens bloggvinnare + ny omgång.
BILDEN ÄR EN LÄNK TILL VINNAREN!Eftersom jag inte har hunnit lägga in facebook i menyn så får ni gilla min fanpage HÄÄÄR
Din syn på saker och ting
Brukar du tänka "jag skulle bli lyckligare om jag hade stora läppar"? (Nu är läppar bara ett exempel). Men är du den personen som brukar tänka att du ska bli lyckligare om du får ändra något på din kropp? Så tänkte jag också när jag var yngre. Men varför skulle man bli lycklig för att man har ett par stora läppar? Det är väl inte där lyckan sitter, utan lyckan sitter ju i själen. Att kunna trivas med sin omgivning och att älska sig själv. Du kanske känner att du skulle älska dig själv mer om du fick ett par större läppar, men varför skulle det vara lösningen?

Om du inte kan älska dig själv, som du är så är det psykiskt du får börja jobba. Jag tänkte alltid förr att jag skulle bli lycklig om jag hade en kille, om jag blev populär, om jag fick den där fina väskan. Men om jag är olycklig för att jag inte får den där väskan, så är det ju något som inte stämmer. Man har ett val i livet. Endera låter man sig själv må dåligt och låter det äta upp en innifrån, tills man inte orkar mer, eller så tar man kontrollen över sitt eget liv, annars gör någon annan det och i detta fall komplexen. DU måste ta kontrollen över ditt liv. DU måste leva ditt liv, innan annan kan göra det åt dig. Det kan ta tid, men låt det göra det. Du är värd att må bra!

Citerar ett ordspråk: "Människan störs inte av saker i sig själva, utan av sin syn på dem."

Dagens smarta ord