Att vara personlig
Att vara personlig i sin blogg, något som många är rädda för. Jag förstår att inte alla vill dela med sig av det privata, men jag är faktiskt inte rädd för att vara "för" personlig i min blogg. Jag vill visa mina läsare hur jag är, vem jag är och hur jag lever, inte bara åsikter om ditten och datten. Jag vill att ni läsare ska se vem just Evah är, att jag också har dåliga dagar. Dock delar jag inte med mig av allt.

Men jag ångrar ingenting som jag delat med mig av. Genom att dela med mig av mina problem så kan jag hjälpa både mig själv och andra, vilket är viktigt för mig. Jag kan få förståelse och prata av mig, samtidigt som ni får hjälp med era problem. 

Är du personlig i din blogg om du har någon? Om du inte har någon, skulle du kunna vara personlig i din blogg då?Bjuder på en sådan där knäpp-bild. :P
#1 - josefine

håller med! bra skrivet! jag är ganska personlig i min blogg men kanske inte jätte mkt! =)

#2 - Johanna

Sv: Låten "Pink" av Aerosmith, som jag tyckte skulle passa som din theme song ;) Rosa och kaxig! ;)
Jag håller helt med dig, personligheten är oerhört vilktig för mig i min blogg. Det var just av anledningen "att kunna hjälpa andra och mig själv" som jag startade den :) Kram Johanna

#3 - mirre

De är bra! Tycker de blir mycket intressantare då =D

#4 - My

Jag är rätt så personlig om vad jag tycker och tänker i min blogg, hoppas du kikar in :) Följer gärna din blogg. Ha det gott!