Bloggare och sångerskor...
Jag har tänkt på detta med bloggar och bloggare. Om en människa säger att den vill bli en storbloggare och få många läsare, så tycker många att det är löjligt, patetiskt och att det inte är ett jobb. Men säger man att man vill bli sångerska, så är det en helt annan grej. Då ska man satsa på det man vill och verkligen kämpa för det man vill.

Folk tycker det är konstigt att man vill ha många läsare, för man ska ju blogga för sin egen skull. Men är det inte i så fall lika konstigt att en sångerska vill att många ska köpa hennes nya platta? Eller att en skådespelare ska köpa den nya filmen och verkligen älska den? Jag VILL ha många läsare, jag VILL bli en storbloggare och jag skäms inte för att säga det. Det är lika mycket värt som att en sångerska vill sälja plattor.

Man är inte konstig för att man vill blogga, det är ju roligt och gillar man det så ska man satsa på det. Jag gillar det jag gör, så därför tänker jag fortsätta med det. :)



Gammal bild från 2010.
#1 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Tycker likadant som dig :D

#2 - malin

jag tycker inte blogga är något fel att anse som jobb.. är man bra på det ska man fortsätta och är man mindre bra så får man kämpa sig fram om det är det man vill :D finns sjuukt många bloggare ^^

#3 - Ebba Mjärling!

jag håller faktiskt med dig, dock så vill jag ju båda två! (om jag kommer så långt) hihi!
o kanske lite konstigt, men jag älskar dina ögonbryn! haha! :) kram <3

#4 - Ebba Mjärling!

jag håller faktiskt med dig, dock så vill jag ju båda två! (om jag kommer så långt) hihi!
o kanske lite konstigt, men jag älskar dina ögonbryn! haha! :) kram <3

#5 - johanna

agree! eller ja, jag vill inte bli som te.x kissie.
Men jag menar, hur roligt är det att blogga om inga läser och kommenterar.. haha