Din syn på saker och ting
Brukar du tänka "jag skulle bli lyckligare om jag hade stora läppar"? (Nu är läppar bara ett exempel). Men är du den personen som brukar tänka att du ska bli lyckligare om du får ändra något på din kropp? Så tänkte jag också när jag var yngre. Men varför skulle man bli lycklig för att man har ett par stora läppar? Det är väl inte där lyckan sitter, utan lyckan sitter ju i själen. Att kunna trivas med sin omgivning och att älska sig själv. Du kanske känner att du skulle älska dig själv mer om du fick ett par större läppar, men varför skulle det vara lösningen?

Om du inte kan älska dig själv, som du är så är det psykiskt du får börja jobba. Jag tänkte alltid förr att jag skulle bli lycklig om jag hade en kille, om jag blev populär, om jag fick den där fina väskan. Men om jag är olycklig för att jag inte får den där väskan, så är det ju något som inte stämmer. Man har ett val i livet. Endera låter man sig själv må dåligt och låter det äta upp en innifrån, tills man inte orkar mer, eller så tar man kontrollen över sitt eget liv, annars gör någon annan det och i detta fall komplexen. DU måste ta kontrollen över ditt liv. DU måste leva ditt liv, innan annan kan göra det åt dig. Det kan ta tid, men låt det göra det. Du är värd att må bra!

Citerar ett ordspråk: "Människan störs inte av saker i sig själva, utan av sin syn på dem."

#1 - carro öhman

Svar: Åh tack!! :)

Gud vilken fin blogg du hade :D

#2 - Anneli

Riktigt bra skrivet!:)

#3 - Johanna

Sv: DEt är såå gott med Ben&Jerry! ^^ Ja, men så är det ju med de flesta låtar :) Dom måste få hinna växa lite på en :)
Håller med dig i det du skriver, är dock dålig på att följa det.. Tänker ofta på det sättet, men är iallafall medveten om det och jobbar på det :) Kram Johanna

#4 - LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

Bra skrivet!

sv: Jo, det är också ett sätt man kan göra på! Hade så på min gamla blogg, men blev jobbigt i längden att hålla koll på tiderna den avslutas, hålla koll på vilka som deltagit osv. Det krävs tid, och tyvärr har inte jag den tiden.. Så ja, jag gör länkbyten med de som vill istället! :)

#5 - Sofie

Det där gjorde min dag!
Tack :)

Svar: Vad roligt att höra. :D
Evah Åberg

#6 - Jennifer

Hejsan! Jag hittade din blogg via Hofh och den är verkligen helt suverän! :D Jag kommer absolut fortsätta kika in här och inte minst när jag är lite nere ^^

#7 - felicia - fotokobran

du blev veckans kommenterare hos Hofh! :)
hur många kommentarer skrev du ungefär? :)

#8 - Anna

Tack Evah för att du finns! Du och resten av familjen är ljust i min tillvaro och jag älskar er alla! <3 Btw vinnaren av veckans blogg är utsedd, kolla in om det blev du. :)

#9 - Hannele

Vettigast jag har läst på evigheter men i för sig så tkr jag allt jag läser hos dig är vettigt :) men detta står allt för att detta är så sant!

Förresten så är din nya design jättesnygg! :)

#10 - Moana!

du är så bra eva!
Du är en riktigt riktigt bra tjej som skriver underbara texter som hjälper alla andra!
Du är otrolig . <3
kram.