Du kan också lyckas!
Jag har läst lite om detta med att Kenza inte skulle vilja lägga sig under kniven och att alla borde inse att de är vackra som de är. Flera människor har reagerat på detta, då Kenza själv har det så kallade "idealutseendet". Enligt vissa ska man inte säga att alla är fina som de är och vara "emot" skönhetsingrepp om man själv är snygg. De sitter och säger att Kenza är den snyggaste i Sverige, men de förstår inte att där ute finns det någon/några som ser dem på exakt samma vis som de ser Kenza. Just DU är den snyggaste för en speciell person, du är till och med snyggare än Kenza för just denna/dessa personen/personerna.

Det folk inte fattar är att de själva medverkar i idealen. De säger att det finns de som är "mindre lyckligt lottade" när det gäller utseendet, för de passar inte in i idealet. Ursäkta mig, men vemfan har bestämt att det är just så man ska se ut? Vart tog det unika vägen, där alla är bra och fina som de är, UTAN att följa idealet? Ju mer du ändrar dig för att passa in, ju mer bidrar du till detta ideal. 


Varför är det så att idag är det så fel att säga att man tycker alla borde arbeta med sig själv psykiskt och på det viset bli nöjda med sig själva? Idag får man skit för att säga att männsikor är snygga som de är och att de borde inse sina egna värden. Skulle det vara bättre att skriva i en stor blogg: "NI ÄR SÅ JÄVLA FULA! LÄGG ER UNDER KNIVEN OCH BLI SNYGGA SÅ NI PASSAR IN I IDEALET!"? Vore det bättre? Jag anser att alla borde inse sina egna värden och jobba med sig själva psykiskt istället för att lägga sig under kniven för att passa in i det som är "vackert" idag. 

  Jag har själv mått dåligt, jag hatade mig själv förr i tiden, men jag arbetade mig uppåt och älskar idag mig själv. Du kan också lyckas, jag lovar dig! Och jag personligen tyckte det var jättehärligt att läsa att Kenza tycker att jag är fin som jag är (det var ju riktat till alla), det peppade mig i alla, att en kvinna man ser upp till tycker det!

#1 - trollet

Mycket fint skrivet!! Klart det finns delar man är mindre nöjd med, men ÄLSKA DEJ SJÄLV!! =))

#2 - ANGELICA.BLOGG.SE

Håller med, alla är fina!

#3 - vasses

Super bra skrivet och håller med till 100 % ! alla är ju liksom unika, varför operera sig från den man själv är till någon annan som redan finns.. gah skulle aldrig kunna, för det skulle kännas som jag själv bara försvinner mer och mer för det är ju sant. Man utplånar sig själv. Vem vill det ?

#4 - Moana!

fina bilder på dig.
kram!