Era åsikter tack!
Jag tänkte fråga er en sak, tycker ni att mitt bloggnamn är för "svårt"? Lixom att hålla reda på att det är 4 st a i namnet. Skulle det vara dumt att byta namn nu? Skulle gärna vilja ha era åsikter om detta. :) Jag har funderat på att byta bloggnamn, men är ändå inte säker, eftersom det kanske blir svårare för mina läsare att komma ihåg det nya. Kom gärna med tankar och åsikter. :)

#1 - Sandra

Nja lite kanske, hade nog varit enklare med ett eller två a men det där har ju blivit "du" ;) haha.

Hoppas förkylningen är bättre idag!

#2 - LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

Jag tycker det är rätt svårt att hålla reda på hur många a:n det finns osv... men jag har rätt dåligt minne också. Själv skulle jag vilja ha eget domän, och det är inte alls svårt att fixa, MEN jag vet inte vad jag ska heta. Ser så fult ut med "babustyle.se" eller liknande... "lilbabustyle.se" är också fult.. heh.

#3 - Hannele

Hade varit lättare med typ 2 aa men som den första skrev så är detta du:)

#4 - Erika

hejhej, i min blogg så har jag frågestund, 10 st som ställer flest frågor får en länk. Direktlänk: http://myy-life.bloggplatsen.se/2012/09/29/8727651-fragestund/#kommentarer

#5 - Anonym

Jag tycker du ska ha kvar ditt för dels kommer man bli jätte förvirrad om du byter plus det blir ganska speciellt med fyra a det är något man kommer ihåg enkelt ;) jag tycker om ditt bloggnamn :D

#6 - Maddiie

Jag tycker du ska ha kvar det för det har lixom blivit du :)

#7 - Sofia

Har kvar ditt namn, söker man på the pink side lr evahs på google kommer din blogg upp och jag har sparat din blogg som favorit, de har nog många som läser gjort:-)

Svar: Okej. :) Ja, jag har tänkt på det och en del följer ju via bloglovin också, så kanske inte är så svårt. :)
Evah Åberg