Få bättre betyg


 BESTÄM DIG FÖR VILKET BETYG DU VILL HA. - Jag satsade alltid på Godkänt nu när jag läste upp mina betyg, för att det inte skulle bli en för stor press. Sen blev jag bara glad om jag fick högre. Men kolla upp vad som krävs för varje ämne och bestäm dig för ett mål.

 PRATA MED DINA LÄRARE. - Fråga vart du ligger i ämnet och vad du behöver göra för att nå upp till det betyg du vill ha, så du vet direkt vad som förväntas. 

 ENGAGERA DIG. - För att kunna få ett bra betyg är det viktigt att vara engagerad. Både för din inlärning och för att lärarna ska se att du vill ha ett bra betyg. Tänk också på att även vad du presterar på lektionerna är viktiga, inte bara proven.

 GE INTE UPP. - Ett ämne kanske känns helt omöjligt att klara, men ge inte upp. Ta den hjälpen som behövs och kämpa på. Du klarar det!

#1 - Johanna

härligt att du känner dig bättre :)
sv: tack så mycket!:)

#2 - Jessica

SV: Tack så mycket!! Vad snällt :D

#3 - Maddiie

Sv: jag vart proppmätt :D
Allt bra med dig?

#4 - M A T I L D A ♥

vilka bra tips ! :) taaack!

#5 - malin

galet snygg outfit :) jo det är sådär men vart inte direkt klokare av läkarbesöket :/ skönt att du mår bättre iallafall :D

#6 - kaffehörnan

Vad fina tankar du har, så rätt

#7 - Ebba Mjärling!

haha hjälp vad jag kommenterar haha! :)
men jag tycker att det är jätte svårt det hära med betygen! det gör mig bara förvirrad, o dom är rätt svåra att uppnå, iallafall för mig, men kanske inte för vissa andra! :)