Få kärleken att hålla
 FRÅGA VARANDRA SAKER. - Var intresserad av hur den andra haft det på jobbet/i skolan, vad h*n vill göra i helgen, eller hur det exempelvis går med bloggen eller spelet. Var intresserad av det din partner gör.

 BERÄTTA OM DIG SJÄLV. - Även om ni varit ihop i flera år så finns det alltid saker att berätta om. Du kanske inte har berättat om den gången du trillade på cyklen och fick åka in och sy exempelvis. Involvera din partner i ditt liv, även det som hände förr i tiden. 

 JOBBA TILLSAMMANS. - Ni är ett par, ni är två stycken som lever med varandra och då är det båda som får arbeta. Ni måste vara ett team, som hjälper varandra, som kompletterar varandra. Har ni ett mål? - Bra, jobba då tillsammans för att nå det målet!

 KOMPLIMANGER, KOMPLIMANGER. - Glöm inte bort att uppskatta varandra och ge varandra komplimanger. Säg till din partner att du tycker h*n är världens snyggaste och är så sexig när h*n står och lagar mat exempelvis. Alla behöver känna sig uppskattade.

#1 - malin

bra tips :) lax är gott.. kan tipsa om laxfilé i ugn.. lägg dom i en form, ha på örtsalt, svartpeppar och vitpeppar.. bre på ett lager creme fraiche, krydda på lite örter och paprika krydda på det.. mums! 200grader 20min ca.. har bild på det som jag la upp rätt nyligen :D

#2 - bexollila

DAGENS BLOGG BABE'S - http://www.nattstad.se/bexollila?id=4062594

#3 - Claudia Gonzales

Tack dsm! :D

#4 - Sofia

okej ^^

#5 - Undertecknad Ingen

Bra tips & råd !

#6 - Sandra

Håller verkligen med, alla de där punkterna är jätteviktiga! :)

Sv; Tack så mycket för din omtanke, det värmer. Ska komma ihåg det. Tack igen! <3 kram