Jag grät mig till sömns...
Jag har inte alltid varit nöjd med mig själv. Sanningen är den att jag avskydde mig själv för några år sen. När jag läser tillbaka i min dagbok som jag skrev när jag var 13/14 år, så ser jag vad jag egentligen tyckte... Jag trodde att alla killar ville ha blonda tjejer, med stora bröst och blåa ögon. Jag hade väldigt fel och varför styrde de tankarna min åsikt om mig själv? Det spelar väl egentligen ingen roll vad killarna tycker, så länge jag är nöjd själv.

Jag grät mig till sömns nästan varje natt när jag var 13 år, för jag ville inte vara jag. Jag tog åt mig direkt någon sa något elakt till mig. Men så plötsligt hände det. Jag tröttnade på att vara ledsen och ta åt mig av allt, så jag satte upp lite lappar, där jag skrev positiva saker om mig själv, samt att jag började lyssna på det positiva om mig, för självklart fanns det positiva saker med just mig.

Så jag började ta åt mig av de fina sakerna jag fick höra och sakta men säkert började jag må bättre i mig själv. Ibland hamnar jag i svackor, där jag inte alls gillar mig själv, men det är normalt. Det kommer bli bättre!

#1 - Moana!

Det är typ så som det är med mig nu, men nu när ja läste din text, fick ja genast bättre självförtroende, för du är så grymt bra eva <3

#2 - malin

jag tror att väldigt många känner igen sig själv i detta inlägg.. jag själv älskar både mitt personliga och mitt yttre, dock ännu mer när jag tränade men nu känns det tungt att veta att någonting står fel till i huvudet :/ matlust och allt känns värre. jag som alltid är noga med mat & påpekar alla som äter för lite att äta mer. åtminstone mindre o oftare för att må bra och en sund kost. ibland får jag i mig frukost klockan 13 liksom. annars är det alltid kring klockan 8 :(

#3 - Hannele

Alltså mycket av det du skriver..känner jag igen jättemycket mig i. Nu kan jag inte komma ihåg alla dina inlägg..alltså vart dom ligger.
Men många av dom är sjukt läbbiga att det är sjukt att hur mycket jag kan känna igen mig..

Ibland så tror man att man lever i en ensam bubbla och mår som man gör bara för att men sen när någon annan har gjort det så och man läser så blire läskigt :P haha...

#4 - madeleine

Bara så du vet så är det ungefär dubbelt så fint om man tittar in i kameran istället för på sig själv i spegeln. För du är väl inte skelögd? Bara ett litet tips.

Svar: Okej, ska tänka på det. :D Ha en bra dag. Kram.
Evah Åberg