Mer att klaga på?
Tänk att det alltid finns människor som ska klaga. Är det inte det ena, så är det det andra som de klagar på. Tänk, när jag fick min första bil. En renault megane för 12.000 kr. Den var i helt okej skick, härlig att köra, fin och passade mig. Folk hittade direkt saker att klaga på. Den var för billig, för ful, passade inte alls deras smak, det var en dålig bil, den skulle bara hålla i en vecka och jag fick höra att jag skulle skaffa en volvo istället, för att jag inte hade någon smak.

Nu har jag en dyrare bil, MYCKET dyrare bil som går på 70.000. En citroen picasso xsara, som passar mig bra, som är härlig att köra, som är snygg och en bra familjebil. Ja, då får jag höra att den är för dyr, att jag inte har någon smak, att jag borde skaffa en billigare, att den är för ful och återigen, att jag borde skaffa en volvo. Varför är det jag som har dålig smak, för att jag väljer en bil som passar MIG som ska köra bilen? Varför är det inte de som har dålig smak som säger åt mig vad JAG ska ha för bil och vad som passar MINA behov? Folk älskar att klaga och de tar varje chans till att göra det. Men jag säger såhär, jag väljer inte bil eller någonting annat efter vad andra vill ha, jag väljer det JAG vill ha, det som passar MIG och MINA behov, sen får resten av världen hata mina grejer om de vill, men så länge JAG är nöjd så är allt bra för mig. :)

Samma som NI väljer bil utifrån eran ekonomi, smak och behov, så väljer jag min efter mina punkter. Lev med det helt enkelt. :) Har du mer att klaga på eller är det bra så? :) Puss och godnatt. 


#1 - Bella Davis - MODELL BLOGG

ja men den har jag sett tror jag :) bra film,!
har du haft en bra kväll? kram :)

#2 - Anonym

grejen är att du har ju inte köpt den själv. Bortskämd! Sen "familjebil" du har ju fan inte ens en familj än. Du bor ju inte ens med din pojkvän.

Svar: Nej, och vad spelar det för roll, när mina föräldrar VALDE att ge mig denna? :) Skulle du tackat nej om dina föräldrar erbjöd dig en sådan här bil för att de har möjligheten och viljan att ge dig en? Men snart bor jag ihop med min fästman och inom snar framtid ska vi ha familj. :) Jag har ju inte tänkt att kasta bort bilen efter ett år, utan jag tänker faktiskt på att ha den ett bra tag.
Evah Åberg

#3 - Ida

Svar: Tack så jätte mycket! :)

#4 - Undertecknad Ingen

Det är du och ingen annan som ska trivas i och med bilen. Klagar dom får dom väl skaffa sina egna. Men så är det alltid. Jantelagen, du får inte vara bättre än andra.

#5 - Ann

herregud vad folk ska klaga... dom kan aldrig vara glada för någon annans skull konstigt nog. jag tycker din bil är skitcool och fin. :) det viktigaste är ju att den passar dig. endera har dom ingen bil själva eller så har dom en gammal bil. varför klaga?

#6 - Anonym

jag behöver ingen bil för 70.000. Så om mina föräldrar skulle vilja ge mig en skulle jag säga nej, för dom kan få göra nåt kul för sina egna pengar. Jag vill inte känna mig beroende av mina föräldrar. Jag vill stå på mina egna ben, köpa mina egna grejer. Men så är det väl, vissa vill kämpa för pengarna och köpa sina egna grejer. Medans vissa är bortskämda. Och ann. Vad fan spelar det för roll om man skulle ha en gammal bil. Så länge man kommer framåt så. Och jag skulle kunna köpa en bil för 70.000 men jag köper hellre en bil från 84 för 10 och fixar den själv. Man måste inte ha den nyaste.

Svar: Jag behöver inte heller det nyaste, men eftersom gamla bilar ofta behöver repartioner så ansåg mina föräldrar att det var bättre att köpa en nyare bil, än den jag hade innan. Men om man tänker såhär då, jag lägger inte pengarna på varken alkohol, tobak eller andra droger, jag går aldrig på krogen osv, så varför kan de inte lägga de pengarna på att ge mig en bil istället, eftersom jag aldrig lagt pengarna jag fått av dem på sådan skit som alkohol och tobak? :) Vi köpte bil efter MINA behov och de VILLE köpa den, så vad är problemet? :) Nu har jag denna bilen, jag och mina föräldrar är nöjda, det är huvudsaken för oss. :)
Evah Åberg

#7 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

åh vad jag känner igen mig i det där!

jag köpte min egen bil för 15.000 kronor av min farfar för han inte kunde köra längre. den är liksom i väldigt gott skick, hade knappt körts men är dock från 2000, så den har några år på nacken. jag får jämt höra att det är en så dålig bil o att jag borde lgäga pengar på en dyrare bil som kommer hålla längre, en större, en coolare osv.

men jag säger alltid att jag inte bryr mig, jag älskar min bil, den är liksom min egen..

#8 - Linnsan

Min bil kosta 40 och köpte den 08 , jag lagt ner en jävla massa pengar på både styling och annat på den så kommer den inte upp i samma värde igen, de spelar ingen roll, har fått bra bud då jag börja styla, men att göra bilaffär går man knappt med vinst på.. det finns som sagt folk till allt, och alltid har nån något att klaga på ;) folk är folk. <3