Respektlöshet
Någonting som verkligen upprör mig är respektlöshet... Jag är ju administratör för en anti-mobbningsgrupp på facebook och vissa har ingen respekt alls. I denna gruppen får medlemmarna dela med sig av sina upplevelser, tankar och åsikter. Men vissa vill bara förstöra och vara jävliga... Jag hade igår lagt ut en artikel från aftonbladet om en tjej som blev väldigt mobbad men inte fick någon hjälp alls av skolan (ni kan läsa artikeln HÄÄÄR) och då var det en kille som skrev: "Haha stackars mobboffer!". Han har skrivit tidigare också att vi aldrig kommer lyckas att stoppa mobbningen, att jag ska sluta skriva för ingen vill läsa vad jag skriver och att om jag bryr mig så om mobbning, borde jag också försöka stoppa pedofiler, massintaget av droger, mördare, rånare osvosv. Jag tycker det är så extremt respektlöst om jag ska vara ärlig.

Så igår tog jag bort honom från gruppen och spärrade honom. Jag tog också bort honom som vän på min egen facebook. Jag förstår inte vad människor som ändå inte vill engagera sig och bara ska klaga ens ska vara med i sådana grupper. De vill bara förstöra för andra, för det är INTE okej att skriva: "hahah stackars mobboffer!". Jag blir ärligt talat illamående... Lär er vett och etikett, samt respekt! 

För att komma till antimobbningsgruppen kan du klicka HÄÄÄR 

#1 - Anonym

gud vad dåligt av honom! du gjorde helt rätt som tog bort honom! :)

#2 - LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

Usch! Sådant är tråkigt när människor håller på så! :/

sv: Åh, okej! Då blev du nog nummer 11 skulle jag tro, men då är det också någon som har lagt till men inte sagt något, vilket var lite synd för då kan jag inte följa den tillbaka.. :/ Men har du en länk till din blogkeen så jag kan följa dig tillbaka? :)

#3 - Anonym

sv; usch låter ju inte bra! hoppas förkylningen inte håller i sig länge!

Svar: Det är lite bättre nu i alla fall. :)
Evah Åberg

#4 - Sanna

Man tycker ju dom kan hålla sina spydiga kommentarar för sig själva istället.. folk tar åt sig mer än vad man tror över internett :/

#5 - Anonym

Alltså jag fattar seriöst inte hur folk kan mobba andra, det är äckligt. Har ingen respekt för sånna människor

#6 - Anonym

Ja och på internet är det värre eftersom folk kan säga allt möjligt anonymt :/

#8 - daniel

Hej,såg BULLY på svtplay igår.Mycket tänkvärd.

Svar: Ja, jag har också sett den. En bra dokumentär.
Evah Åberg

#9 - Anonym

okej, men du kan väl medge att du också åtminstone på sätt och vis internetmobbat?
du hängde ut mig på din blogg för länge sedan för att vi hade haft en arrgumentation på bdb och jag anser att det är nätmobbning.

Svar: Du kan väl åtminstone skriva vem du är? :) Och vart hängde jag ut dig och vad skrev jag? :)
Evah Åberg

#10 - vasses

Anledningen till at de är så himla idiotiska att man blir äcklad är för att de själva mår super dåligt och måste leva på att alla andra mår dåligt.. De är negativa jävlar som mår bra av att vara dumma mot folk. Han kanske själv känner sig dålig och misslyckad och sånt och då han tycker att antingen du eller gruppen är samma sak (men det är den int och inte du heller) Så känner han sig en aning bättre och måste kommentera det.. han kanske är avundsjuk för att du vågar göra en grupp och kämpa för folk. Han kanske känner sig super dålig då ..ahha.. Men en sak! Bry dig inte för då blir dom bara starkare.. you're awesome!