Saker jag stör mig på

 NÄR FOLK FRÅGAR: "GILLAR DU ATT KN*LLA?" - Alltså vad är det fär en fråga egentligen?! Vem frågar sådant?! De flesta människor gillar det, men jag tänker inte sitta och snacka om det med någon random människa på Internet i alla fall.

 NÄR FOLK TROR ATT JAG VILL SES JÄMT. - Någon kan skriva till mig och efter 10 minuter tror personen att jag vill träffas eller byta nummer osv. Varför skulle jag vilja göra det? Jag har kontakt med många människor, men jag träffar ingen efter 10 minuter skrivande.

 NÄR FOLK TROR ATT MAN VILL SKRIVA SEX FÖR ATT MAN HAR EN VISS TYP AV BILDER. - Det är ju verkligen att döma en person i förtid. Bara för att jag har sådana bilder som jag har, så innebär inte det att jag är intresserad av att skriva om sex med allt och alla.

Förlåt för ett "bittert" inlägg, men ville få ur mig detta. :) Ha en jättebra kväll, för nu ska jag snart ta natten. :) Vi hörs mer imorgon, glöm inte att ta hand om er själva och varandra. Jag älskar er mina fina läsare. 

#1 - Linn

Helt rätt! Älskar verkligen hur du vågar stå för saker och ting, du är min förebild. Och det bästa med dig är att du aldrig tar åt dig av nått, du är underbar och en fantastisk människa, du är värd guld!

#2 - Kaffehörnan

Håller med Linn du är bannemej en underbar tjej.
Du är rätt ut, många tänker saker men ej vågar skriva, glad jag kikar in varje dag hos dig, jag diggar dig
Än är inte sista persikan född haha. Ser man de positivt, du har ju dessa säkra läsare. Dom kan ej sluta läsa din blogg, väntar vad ska hon skriva nästa gång .
Jag säger upp o hoppa tjejen, du både dansar o rockar
Gonatt. Så tycker jag

#3 - Eliin Wredh

Stå på dig!

#4 - Baso

Det var jag som skrev från Eliin. -.-

#5 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Bra sagt vännen!

#6 - Julia

ååå jag förstår dig precis!
jag har precis likadana problem med folk som skriver te mig å allt!!

men här står vi på oss!!
kram på dig sötis!

ps. kul att du komentera min blogg! :D