Stå på dig och var dig själv!
Det finns människor som lever på att trycka ned andra. Det finns de människor som blir mätta på att se andra hungriga. Men det viktigaste är att inte låta dessa människor vinna. Jag blir mer peppad när jag får en negativ kommentar, då jag vill visa att jag kan mer, jag vill kämpa på mer. 

Men för vissa så är det jättejobbigt att få dessa elaka kommentarer och jag klandrar dem inte. Det kan vara svårt och jäkligt jobbigt ibland och det kan bli för mycket. Om just du som läser detta är utsatt för elaka kommentarer, på Internet eller i verkliga livet, så prata med någon. Våga berätta för dina föräldrar, syskon, mormor, skolan eller ring exempelvis BRIS. (Jag har skrivit ett annat inlägg om vart man kan vända sig om man mår dåligt, det inlägget hittar du HÄÄÄÄR). Det är jätteviktigt att våga prata med någon och inte hålla det inom sig.

Jag själv berättar för min familj, mina vänner och min fästman. Jag berättar nästan alla elaka kommentarer jag får och det är nog också en anledning till att det inte gör så ont att få dem, just för att jag är säker på mig själv, men också har någon att prata med direkt. Låt inte dessa människor vinna. Stå på dig och vara bara du!


En gammal bild från 2009.
#1 - Linnéa

Det var mycket kloka ord, men de brukar du ha :D Skulle vilja kunna va som dig ( att inte ta skit eller bry mig om saker,ting och kunna va stolt för den man är och inte för den man skulle vilja vara )

Svar: Tack så jättemycket! :) Det kan du bli en dag, bara du inte ger upp. Du kommer kunna vara stolt för den du är och inte ta åt dig så mycket, bara du kämpar och inte ger upp. :) Jag tror på dig. <3
Evah Åberg

#2 - Ebba Mjärling!

så fajnt skrivit :)
sv: jag med! ^^

#3 - Moana!

Bra text! :)<3

#4 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag är jättebra på att ta åt mig saker på en gång, och blir jätteledsen direkt, men sedan försöker jag bearbeta det, och liksom tänka att personen bara är avundsjuk och att det inte finns någon sanning i det dem säger :)

#5 - Sema

Jag har fått flera dåliga kommentarer både i bloggen och i verkligheten. När folk har kallat mig för dåliga saker tycker de att det är okej, men när man säger emot så blir det världens grej. Fast än de alla dåliga kommentarer och blickar på mig vågar jag ändå stå på mina egna ben, och visa vad jag kan!

Du är en stor inspo för mig, och jag läser dina inlägg alltid och får mer styrka av det! <3