Städhjälp och flytta...
Jag känner en viss rädlsa för att flytta hemifrån... För att bli vuxen och ta mer ansvar. Samtidigt som jag vill det, så blir det en sådan omställning. Ingen som längre tar hand om en på samma sätt, man måste göra allting själv och hela tiden köpa mat, laga mat, städa osv. Det är faktiskt en stor förändring, vilket man måste växa in lite i. Jag känner mig inte riktigt redo än, även om jag på ett vis längtar.

Jag har faktiskt haft funderingar på att skaffa städhjälp eller någonting. Visst, det kan vara kul att städa, men det gäller att ha tiden och orken till det också. Jag känner inte direkt att jag har lust att lägga all min tid på sådant. Man kan ju lägga sin tid på så mycket roligare, som shopping. ;) Nejdå, skämt åtsido. 

Jag har mycket funderingar när det gäller vuxenlivet och att flytta. Tids nog blir jag redo, varför stressa? Får hoppas att min karl tar hand om matlagningen då jag suger på att laga mat haha. :PÄnnu en bild från 2009. Saknar min piercing i ögonbrynet faktiskt.
#1 - kaffehörnan

Då kan du planera maten och han laga den
De är ju perfekt

#2 - kaffehörnan

Jo den är kommen fram, har bara ej godkänt den än

#3 - Michaela

sv; haha det är så typsikt mig! Klagar hela tiden över att jag inte orkar sen är jag super fixad iaf!

#4 - Anonym

Herregud 21 år, rädd för att du måste städa laga mat och handla. hur svårt kan det va? Och städhjälp !? Du måste inte lägga ner timmar på att städa varje dag. Jag är 16 år och gör allt det där. Och jag längtar tills jag får göra allt det där hela tiden.Att ha ett eget hem och ta ansvar. Det märks att du är bortskämd. För en som inte är det är det ingen stor förändring.

Svar: Så kan det va för vissa. :D
Evah Åberg

#5 - jainaba

hihi tack snygging! :D

#6 - Amanda

Du har en jättefin blogg! :)

#7 - Jessica

SV: Ja! älskar den låten!! :D

#8 - jainaba

hur många läsare har du om dagen? ;)

#9 - Sandriiiee - Kungälvs största blogg

Hehe ja, man blir ju as peppad då! ;)

#10 - diva's

känns så till en början :)
Min flytt var så spontan, en kväll bodde jag hemma, nästa dag var jag utflyttad :)

9 månader senare är det fortfarande jävligt trist att laga mat dock :)

#11 - johanna

tack!:D
precis, annars känns allt ganska meningslöst.. :')
åh hur kan du känna rädsla.. en annan sitter snortokig dag ut och dag in och vill, absolut på en gång flytta hemifrån men jag kan inte.. eller ja "vi" kan inte, jag å min pojkvän, för jag går fortf i skolan.. :< Annars hade jag med en gång flyttat! Tänk dig friheten!:D haha

#12 - I am Baam ♡ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Så kan det vara. Jag kände samma rädsla när jag skulle flytta ihop med min sambo. Man kan ju tycka då att jag skulle känt mig lugn eftersom jag faktiskt flyttade ihop med någon - men det var ändå en jättestor och läskig omställning. Så jag förstår dig verkligen. Städhjälp är ju faktiskt en bra idé... i alla fall till en början. Då får du tid att vänja dig vid det nya livet. Skulle du inte ha städhjälp och inte hinna med och städa så att lägenheten sen blir jättestökig så kommer ju omställningen istället bli jättejobbig.

#13 - M A T I L D A ♥

sv. haha visst är dom !

#14 - Sandra

Jaha du bor hemma fortfarande? Jag har uppfattat det som att du bor tillsammans med din fästman men då hänger jag med. ;)

#15 - kaffehörnan

Underbart fint ansikte du hade där. Du glänser idag med, men här var du hypad söt

#16 - Moana!

det kmr gå så bra så bra, va inte orolig :)
kram<3

#17 - Anna

de flesta känner den där rädslan. Men allt kommer med tiden. Som det var för mig så kände jag mig mest "ivägen" och kände att huset var för litet för mig. Men det bästa du kan göra är att vara hos André en till två veckor i taget och känna efter. Ta det som det kommer. Jag lärde mig via Torsby, hade jag inte pluggat där och lärt mig allt jag behövde så kanske det hade varit annorlunda för mig. Svar: Okej, ja det är skönt att kunna sova bra. :)

#18 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Ett av de bästa sakerna jag har gjort i mitt liv, är att flytta. Flyttade ju hemifrån när jag var 17 ;)

#19 - jainaba

Fin design du har fått sen man kikade in här sist!:P