Tips för oro?
Något jag vet att jag måste bli bättre på när det gäller mig själv är detta med att inte oroa mig i onödan. Jag är den personen som väldigt lätt blir orolig för saker och ting och detta kan hindra mig väldigt mycket faktiskt. Det är otroligt svårt att bara tänka att jag tar problemet när det kommer, jag tänker på det lixom väldigt ofta och jag vet att det inte är bra för mig. Jag vet att jag mår mycket sämre utav det.

Så nu tänkte jag faktiskt vända mig till er. Har ni några tips på hur man kan försöka sluta oroa sig och bara leva i nuet istället? Hur har ni gjort om ni upplevt detta? Kom gärna med tips.



En väldigt flummig bild från igår. :)
#1 - Falköpings Event

Heeej! Du har väl inte missat att Falköpings Event går av stapeln den 1 december 2012?

Goodiebags, tävlingar, föreläsare och liveunderhållning! Det kommer bli ett kanonkul dygn!

Kika in och boka dig gärna. En hemlig present utlovas till de 10 första som lagt sin bokning!
http://falkopingsevent.blogspot.se

Hoppas att vi ses!
Kram, Anna och Annika

#2 - Nicco

Sv: Borde du göra, den var skit bra :)

#3 - Moana!

Asså det är exakt samma med mig ! :o
Oroar mig ofta helt i onödan!
Har tyvär inga tips eftersom de själv är samma för mig..
Fina kläder du har på bilden!
Kram <3

#4 - LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

Oroar mig också väldigt mycket. Om vi ska ha ett prov kanske i maj, så oroar jag mig för det NU. Men jag brukar ta en dag i taget, och tänka på något som får mig må bättre istället. Har jag en dag jag oroar mig extra mycket, så ser jag till att oroa mig mycket just den dagen, så jag kan oroa mig mindre nästa dag. Tar bara onödigt mycket energi att försöka sluta oroa sig om man redan oroar sig..

(mycket oroa där.. men du förstår. haha)

#5 - malin

jag bara älskar dina tassavtryckstatueringar! så jäkla snyggt!

#6 - Sema

Jag är en person som oroar sig för onödan också. Men jag brukar göra saker som jag gillar för att glömma bort det. Om jag är orolig brukar jag sätta på en låt och dansa, eller sminka mig bara sådär, shoppa går också bra haha ;) Det är alltid bra och tänka på andra saker lite och komma bort från oron. :)

#7 - Ebba Mjärling!

är oftast samma för mig! o sen brukar jag oroa mig för dom saker som jag gjort o som exempel inte mina föräldrar vet o jag oroar mig för det! :S
har då tyvär inget tips! men älskar däremot din jacka! :) kram! <3