Vad är en förebild?
Vad är egentligen en bra förebild? Alla har ju olika syner på vad en förebild är. En person kan vara en förebild för någon, men för en annan passar personen inte alls. Hur kan man sätta stämpeln på vad som är förebild och inte? Är en förebild att aldrig göra fel och misstag? Och om man får göra misstag, vilka misstag får man göra? Är en förebild en person som aldrig har u-ringat eller aldrig bär en kort kjol? Vad är egentligen en förebild? 

#1 - Ebba Mjärling!

För mig är en förebild någon man kan se upp till o som liksom oftast kan finnas där för en.. någon som man kanske tycker är duktig på en viss sak elelr bara är den det elelr jag vet inte haha!
sv: så kan det ju vara! haha det gick åt skogen jag fattade inte ett skit, blev sur o la ihop boken! :)

#2 - elin hillberg

sv; Jaa eller hur! :)

#3 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

En förebild för mig, är någon som är väldigt lik mig i sättet, men som är snäppet "bättre" på någonting. Till exempel är min kompis väldigt duktig på att träna, hon tränar väldigt regelbndet och har snygg kropp pga det. Hon är min förebild, jag gillar också att träna, men gör det inte regelbundet, men VILL göra det.

#4 - Linda

sv: haha ja fast tog den bilden från google men de va samma mat bara uppläggningen o de som var annorlunda:)

:) ja de e ju så snyggt mönster^^

vad gör dudå?:)

#5 - My

För mig är en förebild en som är sig själv, dock inte alltför bitchig. Lite bitch kanske, men som är säker på sig själv!
Fin blogg förresten :)