YOLO
You Only Live Once. Detta stämmer väldigt bra faktiskt. Man ska ta vara på sitt liv och göra det man känner är rätt och det man vill göra. Nu menar inte jag att man måste supa varje helg, eller köra för fort bara för att man vill det. Man lever ju bara en gång, därför behöver man ju inte leva ihjäl sig, men man kan ta vara på sitt liv.

Kanske har du varit kär i den där speciella personen i klassen i flera månader. Våga ta chansen och bjud ut personen. Visst, det kan bli ett nej, men du har i alla fall försökt. Du har tagit vara på tiden. Gå den där utbildningen DU vill, trots att folk går emot dig. Gör det du drömmer om helt enkelt, ta chansen du får.

Det kanske inte gick så bra på redovisningen i skolan, du kanske sa fel, men vad gör det? Skratta åt det och glöm det, det är ingen stor grej. Ta vara på det liv du har fått och våga chansa, våga drömma, våga skratta. Vill du bli skådespelare, satsa på det och försök, så länge det känns rätt! Våga vara du och våga vara annorlunda. 





En gammal bild från 2009 när vi hade pirat-tema i skolan. :)
#1 - Nora

Snygg pirat!

#2 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Har aldrig vetat vad det betyder :O

#3 - Josefine

Jaa, han är bäst:D

#4 - Erica Nylund - Drömmen om att bli fotograf.

klickar in & önskar dig en fortsatt trevlig tisdag!
planer för dagen?
vill även passa på & tipsa om att jag har veckans blogg hos mig just nu, så klicka in & anmäl dig och ha chans att bli länkad i min meny under en veckas tid framför 2000+/besökare per dag.
direktlänk: http://byericanylund.blogg.se/2012/september/vinnaren-av-veckans-blogg-v-35-ny-omgang.html#comment

#5 - Joss

sv; Tack!! :D

#6 - Bella Davis - MODELL BLOGG

jasså vad härligt, ikväll är det show på G , själv då? kram :)

#7 - Sofie :DDD

Helt rätt! :) btw fin bild ;D