Ämne: Varför jag bloggar


ÄMNE: VARFÖR JAG BLOGGAR OM DET JAG GÖR

Jag har valt att blogga om välmående och mobbning för att jag tycker det är viktiga ämnen. Alldeles för få engagerar sig i detta och det verkar inte vara viktigt för många att må bra och leva ett bra liv. Många mår dåligt, men de vill inte kämpa för att må bättre. Jag vill få dem att kämpa, att inse att livet BLIR bättre till slut. Man måste bara förstå sitt eget ansvar för sitt välmående.

Jag vill stoppa mobbningen, jag vill få folk att må bra. Jag kan inte göra allt, men jag kan göra något. Jag vill att människor ska bli glada av att läsa min blogg och känna sig vackra och värdefulla. Jag tycker också det finns för mycket provocerande bloggar och därför vill jag sprida mer glädje i bloggvärlden.

#1 - F E L I C I A

fin blogg! :)

#2 - F E L I C I A

vad ska du göra i dag?

#3 - Anna

Helt rätt tankegång. Man kan inte göra allt men en del i alla fall. :) Svar: Tackar :) Ja, det var en toppenkväll! :D

#4 - F E L I C I A

sv: gött att slappa, jag städar just nu haha :(

#5 - | josefine arvehall ~ foto |

Sv: Härligt, det är bra med mig med:) vad gör du?

#6 - Kristin

Jag vill tacka dig för att du har skapat en sån positiv och meningsfull blogg. Jag själv har aldrig varit utsatt för mobbing men jag har en son med autism (som jag skrivit en bok om). Han tänker och agerar annorlunda än "de flesta i samhället" och det kan skapa konflikter i vardagslivet och i hans egna självkänsla. När jag läser det du skriver så blir jag glad i hela kroppen. PRECIS det du står för är det jag försöker att få honom att känna. Tack för att du finns i världen och inspirerar!

Svar: Åh tack för dina fina ord, vad glad jag blir. :) Tråkigt att höra om din son... Min ena syster lider av sjukdom Rett syndrom, vilket har autismliknande drag, så jag vet lite om hur det är. Dock är hon så pass svårt funktionshindrad så hon inte alls kan leva ett "normalt" liv. Glad att fler kämpar. Ha en underbar dag. :) Kram
Evah Åberg

#7 - Sara - Hold on be strong

såå bra!!
sv: tack så mycket :)
kram