Bloggdesigner
Om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att många av storbloggarnas designer är lite tråkiga...
Det är lite intressant, för alla säger att designen är så viktigt, att det är det som gör en blogg. Men kollar man på många storbloggare så har de inte så snygg design när de har en stor blogg. Lite konstigt tycker jag. Jag är den personen som gillar färg, som gillar lite coola designer och tycker det är lite konstigt att flera storbloggare har så pass tråkiga designer. Detta är inget illa menat mot någon, jag tycker bara att det är kul med lite snyggare designer.

Anser du att designen är viktig?

#1 - Maria

Jag tycker designen är viktig, likaså textstorleken. Kommer jag in på en blogg och det är en yttepytteliten text så gör jag mig inte besväret att läsa :)
Angående designen så är ju smaken som baken. Det vi tycker är lite tråkigt kanske dom gillar (uppenbarligen eftersom dom har den :) ). Många storbligfare har också hela sidan full med reklam, det är ju det dom tjänar pengar på. All reklam kan vara ett litet störande moment för mina ögon.
Fast i ärlighetens namn så läser jag inga storbloggarbloggar. Jag läser mina bloggvänners och en del kändisbloggar och även mina kompisars bloggar (dom som har). Det räcker för mig, knappt jag hinner med dom ibland :)
Kram

#2 - Sarah

E designen fin/cool så blir ju bloggen intressant :) Annars kanske man inte ens kollar in den :)

#3 - elise

jag tycker designen är viktigast när man är inne på en blogg då en blogg med dålig design gör ont i ögonen att läsa, undantag är väl om innehållet är så bra att man kan bortse från designen.

enligt mig är dock din design alldeles för rörig. bakgrunden är en för liten bild som gör att man även ser att den har kant, och att den loopas, på en sån liten dator som 14".

din header är rörig, din typ textbeskrivning i headern har text som är för mycket åt höger än i mitten i sin lilla ruta. menyraden högst upp är inte centrerad, vilket det verkar som om den ska vara. enligt mig finns det många saker i denna design som gör att den inte är en bra design. de flesta storbloggarna har stilrena designer, vilket gör att man enkelt och bekvämt kan läsa deras bloggar utan störande moment.

för mig är även den skrivande texten uppe på fliken i webbläsaren väldigt jobbig, då man ser det hela tiden i ögonvrån när man läser i bloggen. men detta är bara min egna åsikter ur ett perspektiv från en person som gått webbutveckling (webbdesign om man så vill kalla det) och som du själv skrev i din text - detta är inget illa menat mot dig. smaken är som baken helt enkelt!