Domarskandal
Jag satt och kollade på hockey idag när Luleå-Färjestad spelade. Robin Jonsson från Luleå crosscheckade Per Åslund i Färjestad blodig, utan åtgärd... Helt sjukt att alla domare kan missa detta. Har de betalt för att blunda eller? Så sjukt att domare kan missa sådana grejer tycker jag. Det händer ju ofta att de missar "småsaker", men det här lixom... Varit mycket domarskandaler nu det senaste tycker jag.

Häääär kan ni läsa artikeln.



Bild från aftonbladet.
#1 - Robin

Hejsan! Jag råkade som hastigast kika in på din sida som du har. :-) Måste bara säga att du verkar då vara en väldigt social tjej som är lätt för att prata med. Kul å se dina inlägg! :-) Dock så hoppas eller snarare tror att det blir Skellefteå mot Luleå i final. Ha en fortsatt bra dag. :-)

Svar: Tack, vad roligt att höra. :) Ja, det tror jag med, men man kan ju fortsätta hoppas lite till på färjestad i alla fall. Ha en bra dag.
Evah Åberg

#2 - snubben

Det är slutspel, då får spelarna leva med lite hårda tag och räkna med att det inte alltid är rättvist. Nästa final då, bye bye FBK. ;)

Svar: Nej, jag tycker inte spelarna får leva med det, oavsett vilket lag det än gäller faktiskt. Och ja, nästa match är det nog "Bye FBK" tyvärr. :/
Evah Åberg

#3 - Frida

Jag har faktiskt inte sett en enda match i år och då brukar jag ändå titta vanligtvis. :)