Naken framför spegeln
När jag var yngre så gillade jag inte alls mig själv. Jag trivdes inte med att se mig själv i spegeln.
Idag kan jag ställa mig helt naken framför spegeln och tycka om det jag ser. Fast att jag inte är platt om magen, fast att jag har bristningar, fast att jag inte har de där långa slanka benenen.

Om man arbetar med sig själv så kan man lyckas och börja må bättre. Idag vet jag att jag är vacker exakt som jag är. Det är en lättnad att se sig själv idag. Om du jobbar med dig själv kan du också känna som mig. Du får inte ge upp. En dag kommer du också vara nöjd med dig själv och livet.

#1 - Alice

Jättefin blogg! Läste om dig i frida också!

Och jag älskar dina tasstaturingar på brösten!

#2 - Kristin Hammar

Så klokt och sant! Självklart vill man se bra ut på bilder osv men jag önskar att fler kunde acceptera sig så som du beskriver. Tänker främst på unga tjejer som jämför sig med tidningsbilder och inte tänker på att de är väldigt retuscherade. För vad är perfektion egentligen?

Svar: Precis. Ingen är perfekt och de flesta tidningsbilder är precis som du sa fixade, alltså fejkade. De ser inte ens ut så perfekta som de framställer sig. Om man ska jämföra sig med någon så är det sig själv, se vem man har varit och hur långt man har kommit. :)
Evah Åberg

#3 - Sara - Hold on be strong

såå bra sagt!!
sv: åh visst!! :)
kram

#4 - s.j.

Hmmm, bara rubriken gör ju att man vill kolla in de du skrivit, och såklart om de slunkit med nån bild som... Nej såklart inte, vad tänkte jag på nu ? :P

Svar: Hehe jaså?
Evah Åberg

#5 - Ann

du är jättefin!