Tankar vid sömnproblem
Visst är det jobbigt när man inte kan somna på natten och man vet att man ska göra något speciellt dagen efter?
En sak man kan försöka med är att sluta tänka negativt. Du kanske får tanken: "Fan, jag måste ju sova, ska ju upp tidigt imorgon... Jag måååste sova!!!" Denna tanken brukar i alla fall få mig att bli mer stressad och somnar gör jag inte.

Då kan man istället tänka: "Jag lär väl somna någon gång. Jag kanske är lite trött imorgon, men det får gå ändå." Då kanske man kan slappna av lättare när man tänker mer positivt. Man kan också ligga och dagdrömma, det brukar jag göra varje natt innan jag ska somna, för att känna mig positiv och kunna drömma bra drömmar under natten. Till slut somnar jag bara ifrån mina tankar.

#1 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Jag har sömnproblem hela tiden. :(

#2 - benedit ♥

sådär var jag innan också, fick panik när jag inte somnade för jag visste att jag skulle vara trött dagen efter! men så berättade min lärare för oss att det spelar inte så stor roll om man sover eller inte, så länge man ligger ner och kopplar av i ett mörkt rum så vilar hjärnan. sen vet jag inte om det är sant men det tror och hoppas jag!

sv; tack så mycket, hoppas jag med! :) okej, jag svarar på kommentarer :) har du haft en bra tisdag?
kram

#3 - Muffin :D

Min lärare hade föredrag om Mindfulness, och vi fick testa en grej där man ska andas och BARA fokusera på andningen, efter att vi hade gjort det i fem minuter berättade han att om vi gjorde det i 45 minuter varje dag skulle vi bli mindre stressade som person och kunna sova bättre osv. nu gör jag det varje gång jag inte kan sova och somnar på en gång! Testa vetja! det viktigaste är att INTE TÄNKA PÅ NÅGOT ANNAT, INTE ANALYSERA ELLER BARA TÄNKA ÖVERHUVUDTAGET, bara hålla fokus på andningen, otroligt effektivt, men svårt innan man lärt sig :)

Svar: Vilket bra tips, tack för att du delade med dig av det! Ska absolut försöka det nästa gång. :)
Evah Åberg