Vänner som bloggar
Jag kan faktiskt sakna att ha en vän som också bloggar och är lika engagerad som jag är...
Jag är ju en person som vill ta bilder till bloggen. Outfitbilder, matbilder, bilder med vänner och så vidare. Men eftersom att mina vänner inte bloggar så blir det faktiskt svårare att själv vara bloggare.

De flesta av mina vänner vill inte ens vara med på bild, vilket jag tycker är lite tråkigt faktiskt. Jag skulle faktiskt vilja träffa lite mer människor som också är insatta i bloggvärlden, som vet vad det innebär och själva är lika engagerade och linslusar som jag är. :) Om man kollar på många andra bloggare så har de ofta sina vänner med på bilder, det kan jag sakna. Jag tror att bloggare behöver vara vänner med andra bloggare (jag menar oss som verkligen tar bloggen på allvar och kämpar för att få den större).

#1 - Carro

Hej. Angående det här med att vissa inte vill vara med på bild, det kanske kan bero på att folk kanske helt enkelt inte vill ha med sig på internet. Precis som jag. Jag vill inte ha mitt ansikte på internet men många frågar om dem kan lägga upp. Vissa lägger upp t.o.m. utan att fråga och det gör mig sur. Så ja... Det beror helt enkelt från person till person. :)

Svar: Ja, det vet jag, det har jag förstått vid det här laget. :) Men det konstigaste är att vissa av mina vänner HAR bilder uppe offentligt på Internet. Både på sig själva och med olika vänner.
Evah Åberg