Allt händer av en anledning
Jag tror att allting händer av en anledning.
Man möter olika motgångar i livet för att ta sig igenom dem, bli starkare och ta lärdom av dem. Man genomgår dem inte för att livet ska vara skit, utan för att man ska hitta sig själv och vad man vill ha ut av livet. 

Jag vet själv att det ibland kan kännas som motgångarna är till enbart för att förstöra. Att man aldrig får vara lycklig eller må bra. Men sanningen är att man utvecklas under dessa motgångar och kan bli sådan som man vill vara. Nu när jag blev dumpad så kände jag att jag ska jobba ännu mer med mig själv och bli ännu starkare i mig själv. Det kan kännas för jävligt med stunden, men efter ett tag så märker man att man faktiskt blivit starkare och lärt sig något utav det, det törs jag nästan lova er!

#1 - ellie

Du har så rätt!
Det känns så sjukt jobbigt när man är sårad men med tiden så blir det bättre och man har tagit med sig nåt bra från det

#2 - Angelica

Känner inte du med att hösten kommer krypande? Tycker de känns som det i luften. Ang ditt inlägg, tro mig du är starkare än du tror och tider läker alla sår.

#3 - assala


hoppas du hade en bra dag!:)

#4 - Sara

Du har nog rätt i det! Jag kan inte komma på något dåligt som har hänt nu som jag inte skulle ha lärt mig något av. Men ändå, ibland undrar man nog bara varför..

Svar: Tack, vad roligt att du tyckte om mina örhängen! :) Kram!

#5 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Jag tror faktiskt att det ligger någonting i det du säger. Allt som händer, gott som ont ger en lärdom och mer styrka. Sedan är det inte alltid lika lätt att hålla kvar vid de tankarna när det är som jobbigast men du har så rätt så. :)

#6 - Elin

Jag håller med, även om det inte alltid känns så :)

#7 - Milina

Om man inte älskar choklad är man ju galen!

#8 - sandraemrosen.blogg.se

Egentid är bäst! :)Återigen, ingenting du behöver tacka för, jag säger det så gärna. Only the truth :)
Hoppas att du kommer att ha en fin dag snäckan.