"Behandla andra...."
"Behandla andra så som du vill bli behandlad."
Detta är ett väldigt bra ordspråk som flera människor borde tänka på. Men även att: "Behandla dig själv så som du vill att andra ska behandla dig." Hur ofta behandlar vi inte oss själva fel? Vi hittar fel på mycket när det gäller oss själva. Är vi inte för tjocka, så är vi för smala, har för små bröst, är för dålig på mattematik eller så är vi bara allmänt fula och tråkiga. Självklart ska man behandla sina medmänniskor bra, men sig själv då? 

Man vill så gärna bli bra behandlad av andra människor, men det gäller det också att man behandlar sig själv bra. Vi är ju fantastiska som vi är, varför kan vi inte bara se det själva och behandla oss själva exakt lika bra som vi faktiskt förtjänar? Det finns alltid, alltid något positivt med varje människa. Det gäller att hitta det själv och kunna berömma sig själv för det. Var din egen vän helt enkelt!

#1 - anna

Mycket bra skrivet! Ja ser inte mig själv som bra utan medelmåtta eller sämre. Men jag brukar nu säga till mig själv och tänka tillbaka på det bra som jag har gjort. :) Svar: Klart man svarade. :)

#2 - Linnea

Så sant!:)

#3 - Angelica

Ja det är riktigt kul att dra till Ullared o shoppa loss :) Ha en trevlig helg.