Hur får jag honom att förstå?
En vanlig fråga jag får på mejlen är: "Hur får jag honom/henne att förstå att jag gillar honom/henne?" Det finns egentligen ett svar, som enligt mig själv både är det bästa och det lättaste. Berätta vad du känner för denna personen, var ärlig helt enkelt. Det kanske känns jättesvårt att säga det rakt ut, men det är oftast det bästa. Vi är inga tankeläsare och du kan inte förvänta dig att personen bara ska förstå att du gillar den personen om du inte berättar det. 

Det är exakt samma sak när personer i förhållanden känner att något är fel. Berätta då istället för att gå och tro att personen bara ska förstå det. Personen kanske inte ens är medveten om att den gör något som sårar dig. Det är ingen idé att gå och vara ledsen över något om man ändå inte tänker berätta för personen att den har gjort fel. Så mitt bästa råd till er är att vara ärlig om era känslor, oavsett om ni är ledsna över något, gillar någon eller det är något annat priblem. Då har ni gjort det ni kan och visar att ni är beredda att kämpa. :)

 
Haha, så här kan man se ut när någon smygfotar en. ;) Man ser ju full ut haha. :P
#1 - Natalie Salazar

sant det där, själv är jag duktig på att inte berätta hur jag känner och sen samla på mig så sen bang och en ilsken natalie kommer fram :thumbdown::-s:-(

#2 - Johanna - A dream as model ♥

Bra tips och ideer du ger :)
Haha papparaziz som fotograferar dig xD :)

#3 - kaffehörnan

Återigen visar du prov på extrema bra tips
kram

#4 - Ann

bra skrivet :)

#5 - Michelle Lindh

Sån tass tatuering som du har , har även Mary J blige, tycker det är skitsnyggt men verkar göra ont :-(