Sminka sig?
Många tycker det är dubbelmoral att driva en må bra blogg, men samtidigt sminka sig.
I min blogg får man ju peppas till att tro på sig själv, att man är bra och fin exakt som man är och då tycker vissa människor att jag aldrig borde sminka mig. Jag borde inte ha smycken eller något. 

Jag anser så här: Smink är inte till att förändra, i alla fall inte för min del. Det är till för att framhäva olika saker. Mina ögonbryn syns inte så mycket för att de är så ljusa. Då fyller jag i dem så de syns mer. Jag använder inte särskilt mycket smink. Jag fyller i ögonbrynen, har mascara och lite rouge. För jag vill inte förändra mig. Jag sminkar mig inte för att jag tycker jag är ful osminkad, för jag är vacker osminkad också. Men det är kul att fixa sig ibland. Att få göra något annat och framhäva sina ögon mer. Så länge du sminkar dig av rätt anledning så är det ingen fara. Om du tycker du är ful osminkad eller vill förändra dig så kan det vara bra att jobba med dig själv inifrån först, så du känner dig trygg utan smink också.

#1 - Johanna - A dream as model ♥

Bra skrivit! Jag sminkar mig med för nästan likadana anledningar :)

#2 - Johanna - A dream as model ♥

Åh i min förra kommentar råkade jag skicka min gamla blogg!

#3 - Natalie Salazar

du är snygg oavsett men vadå konstigt man får väl vara sminkad om man vill :P

#4 - krisse

Förut trivdes jag inte med mig själv osminkad men nu struntar jag i vilket nu sminkar jag mig för att jag känner för det och struntar i om jag inte alltid gör det. Jag tycker det kan vara fint med smink ibland och det finns ju så många anledningar till att jag sminkar mig dom gångerna jag gör det.

#5 - Anonym

Men shit bara erkänn att du känner dig snyggare i smink, kbry

Svar: Det beror helt på mitt humör om jag känner mig snyggare eller inte, men 9 gånger av 10 trivs jag bäst utan smink och går därför oftast osminkad. Kram kram
Evah Åberg

#6 - Elin

Bra skrivet! Jag sminkar mig aldrig, men om jag gör det gör jag det för att jag tycker det är kul och även lite spännande för att jag aldrig vet hur det kommer bli för att jag är så fruktansvärt oerfaren haha XD