Vad är en bra självkänsla för mig?
En bra självkänsla för mig är att man vet om sitt eget värde, att man kan gå sin egen väg och göra det man själv tycker är rätt för en själv. Jag anser mig ha bra självkänsla då jag känner mig värdefull som person och vet att oavsett om någon säger till mig att jag är ful och äcklig så jag lika bra och värdefull i alla fall. Personen kanske tycker att jag är ful och det är okej för mig, för jag behöver inte vara omtyckt av alla. Dock har ju inte personen någon rätt att säga det, oavsett hur ful den än tycker att jag är. 

Det finns många människor som ogillar mig, mitt utseende och det jag gör, men jag väljer att fokusera på de människor som gillar mig och det jag gör, samt mig själv. Jag strävar inte efter att bli omtyckt av alla, då jag vet att det är omöjligt. Jag skulle kunna lägga ner det jag gör för att Oscar 25 ogillar det jag gör, men börjar jag med det han vill att jag ska göra så kommer kanske Mia 19 ogilla det jag gör istället. Det är så det är, det finns alltid någon som tycker annorlunda eller ogillar det, men jag utgår ifrån mig själv, just för att jag har en bra självkänsla och ett bra självförtroende. Jag vet att jag duger som jag är som människa och jag vet att jag är bra på det jag gör.
#1 - ♥ May S. - Vardag, skönhet, mode & massa mer! ♥

Åh vilken ispirerande (stavning) blogg du har! Älskar alla dina texter, det är så bra att du skriver om själv känsla osv. Du är en jätte bra förebild tycker jag och jag klickade in på din blogg för en stund sen och jag gillar den direkt :)