Året 2013
Snart har hela 2013 gått, nu är vi inne på sista datumet för i år.
Det har varit mycket upp och ner, mycket motgångar och mycket ledsamma kvällar. Men ändå har det varit ett fantastiskt år. Jag har hittat mig själv mer, jag har hittat en träningsform som jag älskar och gärna vill fortsätta med. Jag har fått nya vänner i och med min träning och jag har blivit mer nöjd med mig själv.

Jag har lärt mig så enormt mycket om mig själv som jag inte vetat innan vilket har kunnat hjälpa mig på många sätt. Jag har fått en bättre kontakt med mina vänner och kommit dem närmare. Jag har märkt att jag verkligen är en kämpe och ger inte upp. Jag gråter ut och tar nya tag. Jag ger inte upp hoppet och jag tar ingen skit från någon längre. Jag har blivit starkare och tryggare även om jag har massor kvar att jobba med.

Nu siktar vi mot nya mål 2014 och vad är då det? - Jo, att fortsätta jobba med mig själv, att utvecklas ännu mer som person och inom min träning och göra allting till det bästa. Leva för stunden helt enkelt. Tack till alla nya människor som kommit in i mitt liv. Ni vet vilka ni är. ♥

 
 
#1 - ida

Året har gått så fort

#2 - anonym

Jag tycker det skulle kunnat gå fortare om jag fått bestämma... har depression
Söt du var när du var liten=)

Svar: Vad tråkigt att du har det....
Evah Åberg