Motgångar och avslut (repost)
Det finns så extremt mycket motgångar i en människas liv.
Jag har själv varit med om en hel del motgångar. Jag har en funktionshindrad syster som lever mellan liv och död varje dag,
jag själv lider av giftstruma, även mamma och min äldsta syster har det. Jag har varit mobbad av både elever och lärare,
jag har blivit våldtagen. Jag har haft ätstörningar, rispat mig själv. Jag har haft panikångest, depressioner, prestationsångest.
Jag har en mamma som lider av en hudsjukdom, en pappa som lider av triggerfinger och en tredje syster som lider av DAMP. Jag har ingen kontakt med min släkt, för de har aldrig knappt frågat hur vi i våran familj mår. Jag ser dem inte ens som släkt längre. 

Jag skulle ha kunnat avslutat allting för längesen. Jag hade kunnat ge upp och låtit alla hinder vinna över mig. Men det har jag inte gjort. Varför inte? - Jo, för att livet är så mycket mer värt än så. Jag har hamnat på jorden av en anledning.
Jag behövs här på jorden, likasom att du behövs! Vi kanske möter mycket motgångar, men det är inte värt att ge upp för det. 
Jag är en värdefull person som ska vara här. Det är du också, även om det har hänt massor av negativa saker. Du är bra exakt som du är, du duger exakt som du är. Ge inte upp!

 
En bild på mig och min syster Anna. :)
#1 - Amanda

Härlig bild!

#2 - Linda

Vad fina ni är !!! Jätte söta tillsammans.
Önskar dig en god jul och ett gott nytt år :)

#3 - veronica eriksson

Ni är väldigt lika!! :) Kram

#4 - ANGELICA - mot ett hälsosammare liv!

Du är himla stark som inte ger upp :D

#5 - Erica

Galet peppande inlägg! Om du har gått igenom allt det och inte gett upp, då ska verkligen inte jag ge upp heller! :)