Bildbomb
Någon hade kommenterat om bilder på mig och Sofie, så jag samlade ihop ett par stycken som jag hittade över Internet. :) Eftersom vissa saker har försvunnit när datorer går i sönder och så, så har jag tyvärr inte alla bilder kvar. Som många av er förstår så är det svårt att få min syster Sofie att vara med på bild. För er som inte vet så är hon funktionshindrad. Hon står/sitter inte still, hon tittar inte in i kameran, hon kan se väldigt sur ut på bild.

Det kan också vara svårt att passa in bilder med henne. Hon ska vara på bra humör, någon ska helst kunna ta bilden för att det ska bli så bra som möjligt och att hon inte ska bli frustrerad över att det tar tid. Hon ska må bra, jag ska må bra och så vidare. Dock borde man nog bli ännu bättre på att ta bilder med henne, så länge hon själv vill. :) Men jag samlade i alla fall ihop lite bilder. :) Enjoy!
#1 - Sandra

Fina bilder :) Speciellt julbilderna och den längst ner var ju för mysig!

Jag kommer länka dig i ett inlägg idag, hoppas det är okej annars får du säga till. :) Ha en bra dag

#2 - Angelica

Min helg sprang iväg. Allt för få dagar. Weeeeii happy today. Kom in på skolan jag sökt in att börja plugga på :) Kram

#3 - Carola

<3

#4 - EbbaBloggen

Härliga bilder :)

#5 - Bertil

Halloj Evah.

Kollar som jag tidigare skrivit din blogg regelbundet och har alltid tyckt att det är så härligt att Sofie är med på bilder du visar.

Ja, du har ju bilder med både dina systrar samt familj i övrigt och det tycker jag är härligt på en blogg.

I min blogg så har det ju blivit en hel del bilder på båda mina söner.

Tack för svaret om kameran och det är ju kononbilder som den kameran tar.

Har funderat angående bilder där du är själv på om det är dina systrar och pojkvän som tar dem eller om du på några bilder har använt stativ och självutlösaren på kameran?

En till fråga angående kameran Evah, använder du wifi:n i kameran och laddar upp bilderna till din dator respektive till facebook osv direkt från kameran?

Funderar starkt på en sådan kamera.

Bästa hälsningar,
Bertil