"Det är ju bara en kille!"
Vissa människor säger att kärleken inte finns när man är ung, att man inte vet ett dugg om kärlek när man är ung. Och när man gråter över en kille så får man till svar: "Det är ju bara en kille, det går över!"

Enligt mig handlar det inte bara om en kille, ett krossat hjärta är ett krossat hjärta, oavsett vad anledningen är. Själv tror jag också att kärleken i tonåren är bland den starkaste, just för att man tror att man aldrig kommer älska igen. Man tror att den personen är ens liv och att det aldrig kommer finnas någon mer att älska, någonsin. När man är så ung så är mycket av känslorna starkare, därför tror jag att även kärleken otroligt stark. Jag tycker inte man ska bemöta ungdomar med orden
"Du är ung, du vet inte vad kärlek är. Det är bara en kille!"


Jag tycker istället vi ska låta dem känna, låta dem utforska vad kärlek är, vad den betyder, vad den innebär. Låta dem sörja när de blivit dumpade, för det är okej! Så länge man inte deppar ned sig totalt och aldrig vill resa sig igen.
Alla människor måste få känna, ung som gammal, flicka som pojke, kvinna som man.
#1 - Ann

väldigt bra skrivet håller verkligen med dig

#2 - Anna T - Nörd & Filmskapare

Så jäkla bra inlägg!! Håller helt klart med!
Visst tror jag att kärleken är annorlunda, nu när man är äldre är det ju mer seriös kärlek men när man var ung trodde man ju att man skulle dö utan varandra :D

#3 - Moana!

åh äntligen någon som är äldre än mig och som skriver detta på sin blogg elr skriver de överhuvudtaget, fy vad jag väntat på detta! Dessa orden stämmer till hundrafemtionio procent! Helt sant!! Jag o andra ungdomar o dem som är yngre har också känslor, och man är ibland faktiskt kär på riktigt, och det är inget att bara skita i. ett exmp, jag som är 15 år, har en kille som är två år yngre än mig. Många säger att det absolut inte går att ha en kille som är två år yngre, att man inte kan ha ett förhållande och att de inte är något att tänka över på om något händer. Jag blir så j*vla arg besviken och ledsen över dem som säger så. För visst jag har varit riktigt kär innan också, men jag har däremot helt ärligt inte träffat någon kille som står mig så nära som nu. Jag har en kille som verkligen tagit mig för den jag är, jag kan vara mig själv, berätta mina problem, komma till honom när jag är ledsen när jag har något jag verkligen mår dåligt över. Jag kan bråka, skratta, bara vara med honom men endå hitta en väg tillbaks. Jag har gjort många misstag men han står endå kvar där för mig. De har aldrig hänt mig innan att ja haft en kille som stannar kvar för mig när jag gjort fel. Detta är täcken på att de är äkta kärlek och vuxna eller vänner inte kan gå runt omkring o säga att de bara är en kille.
Han är min bästavän också.
Tack för ja fick skriva min novell, pusspuss!
<3

#4 - Moana!

och btw. De där om att ja gjort fel, då menar jag inget som typ att ja varit otrogen osv för nått sånt skulle ja aldrig gjort mot honom. Utan menar mer att ja sagt elaka saker när vi bråkat.

#5 - Soxxi '

Håller verkligen med!!

SV: Jag ska vara med min bästa vän, åka på kusins kalas, klippa mig och så. :)

#6 - Majken Arzt

vad görs?