Känna sig träffad
Jag tror att många människor kan ha svårt att läsa min blogg då många känner sig träffade av det jag skriver. (Nej, jag säger inte att just DU känner dig träffad, så du behöver inte ta åt dig om du inte tycker det stämmer!)

Jag tror att många kan tycka det är jobbigt när jag skriver saker som de känner sig träffade av. Kanske det handlar om mobbning, eller saker man gör fel på i vardagen, som leder till att man mår sämre. När jag har pratat med olika terapeuter så har de sagt att det är väldigt vanligt att man blir påhoppad verbalt av människor när de känner sig träffade och vet om sina fel och problem. Exempelvis att de då ska försöka trycka ned en, att man inte kan sin sak och att andra kan det bättre och jag tror det kan vara mycket så med min blogg faktiskt. Visst, vissa ogillar bara mig och min blogg ändå, men detta är vad jag tror om vissa människor.

Och återigen, om du inte känner dig träffad så behöver du inte ta åt dig av detta! 

#1 - Helen

Men de är ju så inte ditt fel om de känner sig träffade. Då kanske de ska tänka om lite! :)

Haha kände jag kunde bjuda lite på mig själv :)
Du får gärna göra den om du vill! Vore kul att veta lite mer om de bloggar man kollar in :) kan lägga tilö ditt namn där :)

#2 - S I L V E R S T J E R N A

Sv; jadå! själv?

#3 - Ann

jag tror också det är så faktiskt... nu när du säger det

#4 - basebollivet.blogg.se

Åh ja, folk som känner sig träffade hoppar oftast på andra. Det är ju så. Det är någon form av försvar! :)

#5 - kjell

Tycker om din blogg..:)
Och tycker om dej..så de så.

#6 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Tråkigt att folk ska känna sig träffade när du bara ger tips & uppmuntrar hur man ska m å bättre. Dåligt att det ska gå ut över dig, bättre att de inte kikar in här isåfall :S

#7 - Linda

Det enda som kan vara irriterande är att du skriver till dina läsare på ett sånt.. barnsligt sätt. Du skriver verkligen om bra saker, men jag tror att du kanske borde ändra hur du skriver. Jag jobbar i skolan och ditt skrivsätt påminner om nioåringars.

Svar: Hur menar du då? :) Hur tycker du att jag ska skriva istället? :)
Evah Åberg