Sur och otrevlig
Jag vet inte om ni har råkat ut för detta någon gång, men ibland när jag får frågor om exempelvis mina bröst och jag svarar att de inte har med det att göra, då får jag tillbaka som svar att jag är väldigt sur och otrevlig, ibland även feg. Så bara för att jag inte vill dela med mig av allting i mitt liv och min kropp så är jag sur? Jag förstår inte det resonemanget faktiskt. Men jag antar att de skriver så för att de inte har något annat att skriva och för att de inte kunde ta en diss eller något. För jag tycker varken det är surt, fegt eller otrevligt att skriva: "Du har inte med det att göra."

#1 - Roxana

Dina bröst och överhuvudtaget kroppsdelar är det ju ingen annan som ska lägga näsan i blöt på, om du förstår vad jag menar.
Det är ju privata saker som man kanske inte vill att andra ska ha reda på.
Det är inge fegt alls att ge dom det svaret, anser dom att du är otrevlig/sur/feg så börjar man ju fundera på hur personerna i fråga är uppfostrade.
Vill man inte prata om sina bröst, fötter, ansikte , hår osv så ska man inte behöva det heller =) Ha en fortsatt trevlig lördag !

#2 - Anna

Ja, du det finns då folk till allt. De som skriver så tål inte att bli dissade helt enkelt. :)

#3 - Sarah

Ofta man skulle va sur för att man inte vill svara på såna dumma frågor :S Fattar inte ens att killar tror att man svarar på sånt. Inget dom har me o göra :)

#4 - Anonym

sluta va en sån fjortis som ska visa brösten hela tiden på varenda jävla bild & videoinlägg, så slutar nog folk å fråga.
du kanske skulle komma ner på jorden & sluta va någon du inte är, sluta mä & leka psykolog.
finns utbildade männskor till å hjälpa folk mä dålig självkänsla å allt va dä nu kan va.
att du sitter hemma å låssas bry dej om folk å leker kurator/psykolog ä ju bara ett skämt!

Svar: Jag har inget emot att folk frågar, det gör mig ingenting, däremot är det konstigt att de har en syn att man är sur så fort de inte får som de vill. :) Självklart finns det utbildade människor som kan hjälpa andra, men vissa saker kan man inte läsa sig till, utan måste uppleva själv för att veta hur det är, exempelvis hur det är att leva med en funktionshindrad syster. Jag bryr mig om folk och det tänker jag fortsätta att göra, särskilt efter denna kommentar då du anonyma motiverar mig mer till att försöka ändra folks syner på saker och ting. :) Ha en bra kväll. Kram.
Evah Åberg

#5 - Linda

Håller med den sista kommentaren! Du leker så himla duktig, är du ngn jävla hobby psykolog eller?

Svar: Ja det är givetvis ett intresse jag har annars hade jag inte drivit en sådan här blogg, så hobbypsykolog kan man kanske säga dock utan att ta betalt utan bara hjälper folk för att jag tycker om det. Kram :-)
Evah Åberg

#6 - Anonym

men varför ska du ändra folks syn på saker & ting?!
folk får väl tycka va dom vill ..
alla ä väl förfan olika, dom behöver inte tycka som du!
du är bara en wannabe, när ska du landa på jorden & låta folk tycka som dom vill?!
folk ä olika & tkr olika, dä ä dä som gör att världen går runt, dock verkar du leva i ngn jävla rosa färgklick som står helt still .. där alla ska tycka som du...

Svar: Då kan ju du låta mig tycka som jag vill också och göra det jag gillar utan att tycka att jag ska landa på jorden. :-) Alla tycker ju inte som du heller. Du tycker som du gör, jag tycker som jag gör och du skrev det själv, det är det som gör att jorden går runt så försök inte ändra på mig då. :-)
Evah Åberg

#7 - Anonym

jag försöker absolut inte ändra på ngn.
du som säger att du vill försöka göra dä..
hörde åxå att du ä rasist.. hur fan kan du tycka om alla om du är dä?

Svar: Jag försöker ändra människors syner på sig själva och på andra människor, att man duger exakt som man är och att det inte är okej att trycka ned andra. Att mobbning osv är fel. Jag försöker ändra så människor börjar tycka om sig själva exakt som de är, för vi är alla bra som vi är. :) Nej, jag är inte rasist. Dömer inte människor efter varken läggning, ursprung, utseende och så vidare. :) Kram.
Evah Åberg

#8 - Anonym

aja, fortsätt leva i din bloggvärld.

Svar: Jag hade inte tänkt göra något annat heller. :) Ha en bra dag vännen. Kram.
Evah Åberg