Evah hissar och dissar

LIKES PÅ DET NEGATIVA. - Jag vet inte om ni har varit ute för detta någon gång, men jag ogillar verkligen när folk gillar på negativa statusar på facebook. Exempelvis när vissa skriver att de mår dåligt, haft en dålig dag osv så gillar folk den statusen. Sen skriver personen att den mår bra och då gillar inte folk. Är inte det konstigt?
KYLAN. - Nej, nu vill jag inte ha vinter längre, eller i alla fall inte så kallt. Räcker med några enstaka minusgrader tycker jag...
ATT DET NÄSTINTILL ALLTID ÄR TRÅKIGT PÅ TV:N. - Jag tycker inte det visas mycket bra på tv:n längre faktiskt... Man har många kanaler, men ändå aldrig något att se.

 ATT JAG OCH ANDRÈ HÅLLIT IHOP I TRE ÅR NU. - Tänk, tre underbara år tillsammans och fler ska det bli. :) Det förtjänar en riktig hiss tycker jag! Jag älskar dig!

 FÄRGEN ROSA! - Jag var lite deppig när jag skulle städa bort julen, men så fick jag upp mina rosa saker igen och jag ändrade temat på datorn osv så det blev rosa igen och det gjorde mig glad. :) Älskar verkligen den färgen, den piggar upp!

 MINA NYA PARFYMER! - Åh vad jag älskar dem. Så underbara dofter. :D Rekomenderar verkligen dessa!