Förlora inte dig själv!
För mig är det viktigt att inte vika mig bara för att jag ska bli omtyckt av andra. Jag tänker så här; om jag måste ändra på mig (exempelvis byta klädstil, hårfärg, sminkning) för att folk ska gilla mig, så är det ingen idé, för då kommer de ändå inte gilla mig. Då kommer de enbart gilla den personen DE VILL att jag ska vara, men inte den personen jag egentligen är. Om jag inte duger som jag är för dessa människor, så letar jag hellre upp människor som jag Evah duger för. 

Det är inte värt att förlora sig själv för att behaga andra. Jag kommer inte må bra om jag slutar vara jag. Personer som är värda dig och mig älskar oss exakt som vi är. De försöker inte skapa en annan människa av oss för att det ska passa dem.


Jag gör det jag mår bra av, för mår jag bra så mår de i min omgivning också bra. Mår jag bra i mig själv så kan jag vara en bra vän, en bra flickvän, en bra dotter och en bra syster, för då tror jag på mig själv och kan prestera. Jag kan bjuda på mig själv och veta att jag duger exakt som jag är.

"Jag har heller några få äkta vänner, än många falska."
#1 - by smj.

underbar text, så himla rätt!!
är precs likadan och tänker samma som du, synd att inte fler gör det!!!!!

#2 - moufieeh

söt bild! :D

sv; hihi ja :D härligt, det är bra med mig :) haft en bra torsdag?
kram

#3 - krisse

Falska vänner är det enda jag haft så nu står jag ensam istället

#4 - Hanna

Vilken härlig bild! :) Kram

#5 - Anna

riktigt bra skrivet

Svar: Tack så mycket! :)
Evah Åberg