Gillar inte att sporta
Jag är en människa som aldrig har klarat av sport. Jag kan titta på sport, men inte utföra det själv. Jag verkligen avskydde att ha idrott i skolan, då det bara var jobbigt att vara med på fotboll, innebandy eller handboll exempelvis. Det har aldrig varit något för mig. Jag är den som hellre promenerar eller något sådant. 

Jag ser gärna på hockey, men själv kan jag inte ens stå på ett par skridskor. När jag gick i skolan så hade jag lite speciella lektioner. Jag var inte med så ofta och därför fick jag promenera eller gymma istället i och med att jag aldrig har varit en sportmänniska. 

Är du en sportmänniska eller är du som mig och hellre promenerar?

#1 - Emelie

Jag är ingen direkt sportmänniska heller, jag föredrar promenader eller att gymma. Visst jag tycker spinning är väldigt kul också :), men annars vägrar jag. Att vara med på idrotten det är inte ens att tala om är aldrig med kan kanske bero på mitt självförtroende att jag är vädligt stor och sånt. Gillar inte att röra mig inför folk, iså fall ska det vara såna personer jag känner och umgås med :P Kram

#2 - benedit ♥

sv; visst är den :D härligt, det är bra med mig! :)
haft en bra söndag?
kram

#3 - Moana!

Jag är nog en sportmänniska, älskar tennis eftersom jag går på det, fotboll,innebandy och basket är oxå väldigt roligt så..älskar att hålla igång :)

#4 - Therese

Tur att du fick det alternativet på idrotten. Min skola ville inte gå med på det vilket gjorde att jag fick ig i det ämnet.

Svar: Jag fick i och för sig ändå IG i ämnet, fast min lärare hade lovat mig G....
Evah Åberg

#5 - Sema

Jag älskar och sporta men promenera gillar jag med. Föredrar helst sporta men :)