Många frågor, men inga svar...
Vid denna tiden brukar jag alltid ha minst två inlägg uppe i bloggen, men jag orkade faktiskt inte tidsinställa något igår... Igårkväll/natt mådde jag väldigt dåligt psykiskt. Jag kände mig väldigt ledsen över saker och ting och jag har frågor som jag känner att jag inte får svar på. Gällande både vänner, bloggen och övriga livet.

Jag vet inte hur jag ska komma vidare med exempelvis bloggen, för jag hittar inte sättet att nå ut till fler människor.
Detta är något jag verkligen vill göra, för jag brinner för att skriva och hjälpa andra människor. Jag älskar att sätta mig ned och skriva texter. Jag frågar större bloggare på exempelvis deras frågestunder vilket deras bästa tips är för att nå ut till människor, vart man kan marknadsföra sig och hur man ska göra, men de svarar aldrig. Jag frågar er läsare vad det är ni gillar mest i min blogg, vad jag kan göra bättre, om jag ska uppdatera mer, vilket jag ska uppdatera mer/mindre av och om ni har några tips på inlägg att skriva om/prata om i videobloggar, men jag får oftast bara ett eller två svar. Min syster svarade exempelvis på min fråga igår att hon ville se mer roliga videos.


Det är så himla svårt för jag vet inte egentligen vad folk dras till, jag vet inte vad folk vill se för bilder, läsa om eller någonting... Samtidigt vill jag inte heller ändra på mig själv och min blogg för mycket heller, för jag måste fortsätta skriva om det jag tycker är kul, det som jag brinner för. Jag måste fortsätta vara mig själv. Men det finns ändå kanske saker som kan bättras på, kanske ett annat sätt att skriva på eller utforma inläggen. Jag vet ingenting och det är det som stör mig, att ingen kan svara på mina frågor. 

Jag har också tävlingar i min blogg och nu pågår en tävling där man kan vinna en iphone-plånbok. Iphone ska ju vara en väldigt populär telefon, ändå är det ganska få som anmäler sig, fast att jag gör mycket reklam för tävlingen. Jag vet inte heller vad folk vill ha för tävlingar. Det är svårt att veta när ingen svarar på ens frågor. Detta blev ett långt och ledsamt inlägg, men jag är tvungen att få skriva av mig om detta...

#1 - Anna

Det är viktigt att skriva av sig när man känner sig ner. Dels för att man känner att det lättar en stund men också att man lättare kanske kan reda ut sina tankar. Önskar jag kunde hjälpa dig mer än vad jag gör. Kramar <3

#2 - Sandra

Det är bra att du skriver av dig, alla behöver det ibland. Verkar som du hamnat i en väldigt tung period, hoppas våren är här snart och ger mer energi. <3

Svårt det där hur man ska nå ut till människor, folk brukar ju säga att den ska vara varierande med många bilder osv osv men du har ju allt det. Men det är väl just det att hitta nya människor till den.. Har du testat tex expose?

Hoppas du mår bättre snart, kram

#3 - Maddiie

Sv: Det har varit bra. Shopping i går och städning i dag :D

#4 - benedit ♥

alla har dåliga dagar ibland <3

sv; hihi ja :D okej, jag svarar på kommentarer :)
vad gör du?
kram

#5 - benedit ♥

åååh jag skriver fel hela tiden typ, händer idag** ska det stå! :P

#6 - LIL' BABUSTYLE

Jag vet faktiskt inte vad du ska göra... Har haft samma problem. Men när du kommenterar andras bloggar så nämn att du har en tävling. Testa att ändra designen (själv tycker jag din design är väldigt fin!) eller ändra textstil, ha större bilder eller liknande. Göra en liten förändring. Jag vet faktiskt inte. :/

#7 - benedit ♥

sv; aha okej, då borde du göra det! :D
okej, jag har också bara tagit det lugnt :) allt bra?
kram

#8 - LIL' BABUSTYLE

svar: okej... Men du får testa lite olika saker. Ge inte upp bara :) Var glad för dem läsare du har, det tycker jag! Finns de som verkligen gillar bloggen :)

#9 - ellie

sv: tack :) jag hoppas verkligen det. Nej jag är en person som tycker dieter är töntiga och att man inte behöver vara pinnsmal och att man ska äta det man känner för, men för min del har det gått över gränsen nu. Ser ut att vara gravid i typ 6 - 7 månaden och det känns inte så bra. Man ska äta med måtta och tyvärr har jag ätit mycket mer än det och knappt rört på mig.
Men som du sa så är det viktigaste att man mår bra :)

#10 - Anonym

synd om dig då..
Varför bry sig om dig när de finns flera miljoner fler som det är betydligt mer synd om dig..
Ta nått gammalt över dig :)

Svar: Du bryr dig ju antagligen, eftersom du tar dig tid att kommentera min blogg så pass ofta som du gör. :) Då kan du ju istället lägga den tiden på de flera miljonerna som det är ännu mer synd om istället för på mig, eller hur? :)
Evah Åberg

#11 - LIL' BABUSTYLE - Mitt liv genom en kameralins

Bry dig inte om Anonym... Har den läst igenom ditt inlägg så är det ganska uppenbart att den bryr sig om den tar sig tid att kommentera ;)

#12 - LIL' BABUSTYLE - Mitt liv genom en kameralins

Ja, det är jättehärligt!

Svar: Ja, men såna personer låtsas inte bry sig. Men det gör dem nog egentligen, annars skulle namn skrivas. ;)

#13 - benedit ♥

sv; okej, hoppas det blir bättre snart! <3 stay positive :)
ha en bra kväll!
kram

#14 - sara

Du är patetisk..
Du vill att alla ska tycka synd om dig o gulli gull.. När du mår dåligt o allt är sååå synd om dig..


Svar: Självklart vill jag ha medlidande när jag mår dåligt, det är mänskligt. :-) Detta är min blogg där jag delar med mig av mina tankar, tips, åsikter men också känslor när jag mår dåligt. Det får vara hur patetiskt som helst, jag gör enbart det som känns bra. Kram. :-)
Evah Åberg

#15 - Wufflan

Kan det inte vara så då att folk helt enkelt inte bryr sig så mycket, eller är så intresserade av det du skriver? Det där med självhjälp och sånt.. vad har du för kompetens egentligen? Har du hjälpt någon? Jag vet att det är vad du brinner för och vad du vill göra, men det är inte alltid som det stämmer överens med verkligheten, vad man är bra på och vad folk är intresserade av.

Svar: Kan mycket väl vara så att de som inte läser bloggen inte är intresserade. Det är ju just därför jag ber andra om hjälp för att veta vad andra är intresserade av. :) Jag har några hundra läsare varje dag och jag får mejl flera gånger i veckan att jag har lyckats peppa människor så jag antar att jag i alla fall har hjälpt någon. :) Som jag skrev i inlägget så vill jag ju inte ändra mitt koncept för mycket, då jag måste fortsätta med det jag själv vill göra, men man kanske få ett tips på vägen för att lyckas bättre. :)
Evah Åberg

#16 - Ann

Usch vad jobbigt när man känner att man bara trampar på samma ställe :/ jag tror att du måste bli bättre på att ta ännu mer egobilder osv. folk lockas ju alltid till bilder. annars tycker jag din blogg är jättebra då den innehåller allt. det finns nåt för alla :)

#17 - Linnea

Jag tycker din blogg är jätte jätte bra som den är nu, jag älskar den, den ger mig mer själförtroende, och de jag tycker är extra bra i bloggen är fina peppande texter eller bilder som gör att man får mer själförtroende eller gör att man vill ta vara på livet, tycker oxå om bilder på dig för de får mig att känna mig bättre för kan du va stolt över dig själv kan jag de med! och jag gillar den stilen på din blogg och vill absolut inte att du ändrar den, du kanske borde marknadsföra den mer på face book eller något :) lycka till med allt

Svar: Åh tack så mycket, vad glad jag blir! :) Det värmer verkligen att höra ska du veta.Jag gör en del reklam på facebook, men kanske borde göra mer. :) Tack för din respons i alla fall. Kram. <3
Evah Åberg