Så fixar du körkortet!

 LÄS MYCKET TEORI! - Om du läser mycket och kan reglerna så går oftast körningen också lättare. Därför är det bra att börja med teorin lite innan man börjar övningsköra, just för att ha lite koll på regler och skyltar.

  KÖR OFTA! - När du väl har börjat med övningskörningen, så kör ofta och låt det inte gå för lång tid mellan körlektionerna. Då ökar risken för att du glömmer det du lärde dig förra gången. Jag har själv gjort det misstaget och som nybörjare glömmer man lätt.

 OM DU HAR MÖJLIGHET, SÅ FÖRSÖK KÖRA MED EN OCH SAMMA LÄRARE. - Jag bytte ofta lärare, samtidigt som jag körde med pappa och det blev alldeles för rörigt. Alla hade olika körsätt, men i slutet körde jag bara med pappa och en enda lärare på körskolan.

 LÅT DET TA TID! - Du lär dig inget mer om du stressar. Låt inlärningen ta tid, så du vet att det verkligen sitter. Då minskar risken för att du glömmer på teoriprov och förarprov.

 TEORIPROV OCH FÖRARPROV ÄR INTE HELA VÄRLDEN. - Var inte för nervös för dessa prov. Skulle du inte klara det så är det bara att läsa lite till och göra om det. Det innebär inte att du har misslyckats och aldrig skulle klara det. Ta nya tag och försök igen!


 
Min bil. :)
#1 - Anna T - Nörd & Filmskapare

Skitbra tips!

sv: Ja verkligen!
Speciellt när det är så billigt!

#2 - benedit ♥

söt bil! :D

sv; hihi ja :) härligt, det är bara bra med mig! :)
haft en bra torsdag?
kram

#3 - Anonym

ser verkligen upp till dig evaah! när du la upp bilden på dina hudbristningar, de gjorde mig verkligen till att se upp till dig. Jag har hudbristningar på låren, rumpan, brösten och nu har jag fått en på smalbenet. Jag väger 60 och är runt 1.56 lång, så jag är inte överviktig.
jag mår verkligen skit över dom, har ångest varje dag och kan inte sluta tänka på de här. behöver din hjälp

Svar: Tack så mycket, vad gulligt skrivet! :)
Hur kommer det sig att du ser dem som ett så stort problem? Det är ju bara några streck på kroppen. Man får ofta bristningar i tonåren, så kallade hormonbristningar så det är väldigt vanligt. Försök tänka att det finns så mycket värre saker än bristningar. Varför har du ångest? Är det för att du oroar dig för vad andra ska tycka? Alla har små så kallade "skavanker" på sin kropp, till och med kändisarna. Men jag tycker det bara är charmigt att ha små "skavanker" då det gör oss unika och speciella. Försök lägga energin och din tid på något du gillar istället! <3
Evah Åberg

#4 - Anonym

Så himla skönt att man har körkort! :) Tog det fredag 13e, april. eheheh ;) min tur dag!

Bra tips till dom som ej tagit det ännu!

Svar: Vad roligt! :D Och att det gick bra på fredag den 13:e. ;)Tack! :)
Evah Åberg

#5 - Ann

väldigt bra tips!

#6 - Sandra

Tack för tipsen, jättebra! :) Mitt mål är att ta körkort det här året om jag får ett godkännande (svårt med min sjukdom osv).

#7 - Anonym

men dom är röda, lila och syns rätt mkt, kan inte vara så glad.. har ångest ofta

Svar: Försök tänka att det kunde varit värre. Om du ser bristningar på någon annan, tycker du det är jättefult då eller lägger du ingen energi på att bry dig om det? Om du väljer det sista alternativet, att du inte lägger märke direkt till dem så borde du egentligen inte göra det på dig själv heller. Istället för att tänka illa om dina bristningar så försök fokusera på det du gillar på din kropp.
Evah Åberg